Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jeszcze wyj🤬ie ze sklepu... Zamiast na ulice to na zaplecze i wycena szkód, przy okazji resocjalizacja manualna w trakcie i po psiarnie, niech zabiorą gówno i rozliczą za straty
Kiedys malpy nap🤬lali batem po ryju za najdrobniejsze odpaly i byl spokoj.Moze warto wrocic do sprawdzonych metod?Czekalem na jakiegos luja ogluszacza ale dobre i to!
[ Dodano: 2025-01-31, 19:09 ]
Wyglada mi to na polsko-promilowy
[ Dodano: 2025-01-31, 19:09 ]
Kriz7943 napisał/a:
Po jakiem to? bo nic k🤬a nie rozumiem.
Wyglada mi to na polsko-promilowy
Zastanawiające jest jedno, czemu ci goście mają tak dużą tolerancję dla tej małpy. Zamiast wyrzucać ją ze sklepu, to po pierwszej rzuconej zgrzewce wody już powinna leżeć z tą swoją czarną mordą na glebie i czekać na policję. małpy to jednak jedynie w Afryce czują się komfortowo, może dla tego, że tam za banany nie trzeba płacić.
edek_kotek napisał/a:
Czy tramp
Wystarczy jak pozwola sklepikarzom strzelać do Murzynów
edek_kotek napisał/a:
Czy tramp będzie czarnych pakował na statki i odsyłał do Afryki?
To by było piękne. Można byłoby jeździć do Stanów bez obawy że jakiś czarnych Cię napadnie albo zabije
BambiPMT napisał/a:
Szkoda chłopa, pewnie po robocie będzie miał.
Przecież on się tylko potknął 😎
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie