Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Nie dość że kradła
OdpadAtomowy • 2025-01-31, 8:17
To jeszcze się stawia

00:00
00:45
Download
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-01-31, 8:26 32
Spóźniona reakcja sklepikarza, ale brawo 😎
Zgłoś
Clistwood 2025-01-31, 8:58 8
Chłosta, chłosta i jeszcze raz chłosta bo tak się kończy bezstresowe wychowanie
Zgłoś
edek_kotek 2025-01-31, 9:27 24
Czy tramp będzie czarnych pakował na statki i odsyłał do Afryki?
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-31, 9:59 1
Szkoda chłopa, pewnie po robocie będzie miał.
Zgłoś
turor 2025-01-31, 10:31 15
edek_kotek napisał/a:

Czekam aż w hurt wejdzie i zobaczę reakcję nigerusów jak zrozumieją, że to tylko kwestia czasu
Zgłoś
mysz0n 2025-01-31, 10:34 2
cyk i deportacja do Afryki
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-31, 11:15 24
Opona na łeb, polać benzin i ogień.
Małpy same tak robią z innymi małpami.
Zgłoś
Hotmyszka69 2025-01-31, 11:23
J🤬a ciota zamiast trzasnac bambo dzambo to se pozwala. A potem bedzie ze kobiety sie uwazaja za ksiezniczki a to wina takich p🤬do facetow
Zgłoś
CanesVenatici 2025-01-31, 11:33
nie wiem co gorsze rozbiory Polski w XVIIIw. i zyć dalej jak mamy czy
brak rozbiorów kolonie w afryce i syf zachodni u nas

[ Dodano: 2025-01-31, 11:39 ]
JoSeed napisał/a:

Spóźniona reakcja sklepikarza, ale brawo 😎

to nie oto biega podniesiony maja próg kradziezy do absolutnej kwoty zależne chyba od stanu bo wiem że to teraz 900$ a inni podają że większa jest kwota zawina i wypuszczą a jak bym udeżył gleba to ja mam # i musze płacić i firma musi płacić

[ Dodano: 2025-01-31, 11:42 ]
ostatnio zauważyć można że dużo pozmieniali na wykroczenie zawina wypuszczą u nas też jak wykroczenie do 800zł

[ Dodano: 2025-01-31, 11:44 ]
u nas co jest przestępstwem to w Rosji zaś wybryk chuligański haha

[ Dodano: 2025-01-31, 11:45 ]
u nas wybryk chuligański to u ruskich nieobyczajny hehe
Zgłoś
Kriz7943 2025-01-31, 12:04 4
CanesVenatici napisał/a:

nie wiem co gorsze rozbiory Polski w XVIIIw. i zyć dalej jak mamy czy
brak rozbiorów kolonie w afryce i syf zachodni u nas
to nie oto biega podniesiony maja próg kradziezy do absolutnej kwoty zależne chyba od stanu bo wiem że to teraz 900$ a inni podają że większa jest kwota zawina i wypuszczą a jak bym udeżył gleba to ja mam # i musze płacić i firma musi płacić
ostatnio zauważyć można że dużo pozmieniali na wykroczenie zawina wypuszczą u nas też jak wykroczenie do 800zł
u nas co jest przestępstwem to w Rosji zaś wybryk chuligański haha
u nas wybryk chuligański to u ruskich nieobyczajny hehe

Po jakiem to? bo nic k🤬a nie rozumiem.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-31, 13:08
edek_kotek napisał/a:

Nie będzie, bo populacja czarnych (oraz Latynosów ), powoli przesuwa się z pozycji zatwardziałych demokratów do centrum i coraz więcej z nich jest skłonna głosować na republikanów.

Za to można ich odesłać więcej do więzienia albo do piachu jeśli zacznie podpisywać te absurdalne zarządzenia prezydenckie w których zaostrzy kary na poziomie federalnym - o ile to możliwe.

turor napisał/a:

Czekam aż w hurt wejdzie i zobaczę reakcję nigerusów jak zrozumieją, że to tylko kwestia czasu

Zasmucę Cię, ale Trump nie jest rasistą, więc nic takiego mieć nie będzie miało miejsca.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-31, 14:39 2
Koczkodanica chyba nie wie, że okres ochronny dla małp dobiegł końca i skończyły się darmowe zakupy
Zgłoś
Marcmich 2025-01-31, 14:40 4
najlepsze w ostatniej sekundzie! Wyp🤬alać z kradnacymi Nigrami!
Zgłoś
Quassar 2025-01-31, 15:49 1
ja bym sie nie szarpal z nią bez porządnego ubrania i rękawiczek, podrapie ci i złapiesz od niej hiva.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem