Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy tramp będzie czarnych pakował na statki i odsyłał do Afryki?
Czekam aż w hurt wejdzie i zobaczę reakcję nigerusów jak zrozumieją, że to tylko kwestia czasu

Małpy same tak robią z innymi małpami.
brak rozbiorów kolonie w afryce i syf zachodni u nas
[ Dodano: 2025-01-31, 11:39 ]
Spóźniona reakcja sklepikarza, ale brawo 😎
to nie oto biega podniesiony maja próg kradziezy do absolutnej kwoty zależne chyba od stanu bo wiem że to teraz 900$ a inni podają że większa jest kwota zawina i wypuszczą a jak bym udeżył gleba to ja mam # i musze płacić i firma musi płacić
[ Dodano: 2025-01-31, 11:42 ]
ostatnio zauważyć można że dużo pozmieniali na wykroczenie zawina wypuszczą u nas też jak wykroczenie do 800zł
[ Dodano: 2025-01-31, 11:44 ]
u nas co jest przestępstwem to w Rosji zaś wybryk chuligański haha
[ Dodano: 2025-01-31, 11:45 ]
u nas wybryk chuligański to u ruskich nieobyczajny hehe
nie wiem co gorsze rozbiory Polski w XVIIIw. i zyć dalej jak mamy czy
brak rozbiorów kolonie w afryce i syf zachodni u nas
to nie oto biega podniesiony maja próg kradziezy do absolutnej kwoty zależne chyba od stanu bo wiem że to teraz 900$ a inni podają że większa jest kwota zawina i wypuszczą a jak bym udeżył gleba to ja mam # i musze płacić i firma musi płacić
ostatnio zauważyć można że dużo pozmieniali na wykroczenie zawina wypuszczą u nas też jak wykroczenie do 800zł
u nas co jest przestępstwem to w Rosji zaś wybryk chuligański haha
u nas wybryk chuligański to u ruskich nieobyczajny hehe
Po jakiem to? bo nic k🤬a nie rozumiem.
Czy tramp będzie czarnych pakował na statki i odsyłał do Afryki?
Nie będzie, bo populacja czarnych (oraz Latynosów ), powoli przesuwa się z pozycji zatwardziałych demokratów do centrum i coraz więcej z nich jest skłonna głosować na republikanów.
Za to można ich odesłać więcej do więzienia albo do piachu jeśli zacznie podpisywać te absurdalne zarządzenia prezydenckie w których zaostrzy kary na poziomie federalnym - o ile to możliwe.
Czekam aż w hurt wejdzie i zobaczę reakcję nigerusów jak zrozumieją, że to tylko kwestia czasu
Zasmucę Cię, ale Trump nie jest rasistą, więc nic takiego mieć nie będzie miało miejsca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie