📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Słaba ustawka, aktorstwo i scenariusz na poziomie Dr Ozdy
Oj jak boli, oj jak boli
Oj jak boli, oj jak boli
Miles87 napisał/a:
A prawicowe kurwy dalej za dostępem dla broni dla każdego
Drugi tata cię za mocno walił bez wazeliny w nocy?
Słaba jakość to pewnie fake
tez bym jej zajebal fajne dupsko
Ta dzisiejsza młodzież taka niecierpliwa, chcą zaraz wszystko mieć
Na chuj dochodzic czy ustawka czy nie ? w tej dziczy takie akcje to codziennosc.
Zajebisty gościu! Nie boi się pokazać czego chce, umie o to zawalczyć, nawet jeśli musiałby znieść agresję większego obrońcy który przyjdzie i postraszy.
O wiele lepszy niż ten cipeusz, jak mu to tam, Andrzej Dupa!
O wiele lepszy niż ten cipeusz, jak mu to tam, Andrzej Dupa!
Teraz wyobraźcie sobie te wszystkie polskie Sebixy z dostępem do broni w Polsce.
gr3go napisał/a:
prawdziwe jak orgazmy mojej starej...
Ruchasz swoją "starą"?!
Cryo napisał/a:
Teraz wyobraźcie sobie te wszystkie polskie Sebixy z dostępem do broni w Polsce.
Na "urazówce" mieliby co robić- wielu byłoby do opatrzenia po samo postrzałach
Miles87 napisał/a:
A prawicowe kurwy dalej za dostępem dla broni dla każdego
Tak, wtedy takie kurwy jak ty szybko by zostały powystrzelane.
Cryo napisał/a:
Selekcja naturalna, powystrzelaliby się z korzyścią dla całego społeczeństwa - mniej będzie się rozmnażać, pobierać 500+ i żyć na zasiłkach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów