Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myśliwi są jak pedofile. Swoje chore potrzeby tłumaczą miłością, jedni do zwierząt i przyrody, a drudzy do dzieci. Jak rozmawiałem z myśliwym, to aż mu się oczy świeciły, kiedy mówił o śmierci zwierzęcia, szukaniu farby na śniegu, kuli w głowie, że to coś pięknego, całej tej otoczce itp. Chore pojeby.
zabijanie z pasji
Myśliwi są jak pedofile. Swoje chore potrzeby tłumaczą miłością, jedni do zwierząt i przyrody, a drudzy do dzieci. Jak rozmawiałem z myśliwym, to aż mu się oczy świeciły, kiedy mówił o śmierci zwierzęcia, szukaniu farby na śniegu, kuli w głowie, że to coś pięknego, całej tej otoczce itp. Chore pojeby.
Mówisz o większości ,,polskich '' polityków i cwelebrytów teraz..
To była piłeczka golfowa, ogarnij się przecież chłopie
Dlaczego to coś na powtórce nadal się świeci tam gdzie wylądowało?
to był strzał oddany z łuku bloczkowego, bądź kuszy. stosuje się tam świecące nasadki, aby łatwiej odnaleźć strzałę w leśnym poszyciu. (są dość drogie).
natomiast sam manewr jelonka jest dość częsty, bo wbrew pozorom strzał z łuku czy kuszy jest dość głośny, a poluje się strzelając ze stosunkowo niewielkich odległości.
to był strzał oddany z łuku bloczkowego, bądź kuszy. stosuje się tam świecące nasadki, aby łatwiej odnaleźć strzałę w leśnym poszyciu. (są dość drogie).
natomiast sam manewr jelonka jest dość częsty, bo wbrew pozorom strzał z łuku czy kuszy jest dość głośny, a poluje się strzelając ze stosunkowo niewielkich odległości.
Chodzi mi o to, że na powtórce widać ten świecący punkt, zanim jeszcze padł strzał, następnie takie rozmazanie tła i punkt znika. W uproszczeniu, o to, że coś tu było manipulowane, jakiś fotomontaż.
niska prędkość pocisku co widać jak uderza o ziemię bo się odbija
Szybki też by się odbił.
O niskiej prędkości świadczy bliski rykoszet. Szybko wytracił energię.
Chodzi mi o to, że na powtórce widać ten świecący punkt, zanim jeszcze padł strzał, następnie takie rozmazanie tła i punkt znika. W uproszczeniu, o to, że coś tu było manipulowane, jakiś fotomontaż.
Ok. wg. mnie raczej nikt przy tym nie majstrował, bo nie jest to jakieś mega rzadkie zjawisko. natomiast nieścisłości mogą wynikać z pozycji kamery, dużego zooma, oraz ogólnej niskiej jakości filmu. na moje to bełt z kuszy zrykoszetował ze zmarźniętej ziemi i schował się pod liście. ale mogę być w błędzie.
Coś w tym jest, ale my wszyscy to tutaj chore pojeby. Jakbyś miał szansę dostać zawód, w którym możesz torturować pedofilów i gwałcicieli, to byś nie skorzystał? Oczywiście takich, których złapano za rękę. Wiem, że porównanie troszkę słabe, bo myśliwi strzelają do bezbronnych i niewinnych zwierząt, ale chodzi mi o sam fakt. Niby torturowałbyś złą osobę, ale sprawiałoby nam to na 100% przyjemność. Niektóre pojeby potrafiły za wojną tęsknić 😂. Większość dostaje stresu pourazowego, a niektóre dziady potrafiły tęsknić. Zazwyczaj tacy, którzy zabili duże ilości ludzi.
Jestem za badaniem każdego takiego myśliwego, bo chuj wie czy nie jest zagrożeniem. Podobnie z fanatykami różnej maści, których blokuje tylko prawo. Bez tego dalej by potrafili spalić kogoś na stosie lub na oponie, jak to czarnuchy teraz robią.
A byłeś kiedyś na wsi ? Jak nie to pojedź zobaczysz jak kura zapierdala bez łba 😁 no i jaki pyszny jest pasztet z królika 🤤 ale wiadomo musisz wypatroszyć i zabić taka jest kolej natury..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów