zwłaszcza gdy czarny jest w pobliżu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oczywiście czarny się wpierdolił w bójkę jeszcze od tyłu mu sprzedał bombę i się będzie teraz lansował jaki on kozak
Czytałem kiedyś, że goryle są agresywne, ale nie wiedziałem, że aż do tego stopnia...
pajac świrował to dostał w pape, z ochroniarzami się nie zaczyna proste jak 2=+2 ;]
Przypomniało mi się takie powiedzonko z pewnej gry:
''One shot one kill no luck just skill''
''One shot one kill no luck just skill''
I takie czarne jak noc ci wyskoczy.
To tylko uciekać
To tylko uciekać
a podobno czarny wyszczupla...
kurwa czarny partyzant do chuja... Gowno mnie obchodzi czy ochrona czy nie... Zachowanie typowo stadne wiec niech spierdala do rodzenstwa w afryce...
Nie zdziwilbym sie jakby kolo sie po czyms takim przekrecil, do krwiaka w obrebie czaszki jeden krok
affgan napisał/a:
pajac świrował to dostał w pape, z ochroniarzami się nie zaczyna proste jak 2=+2 ;]
A ty co podnóżek murzyna!?
chuj nie bomba, ewidentnie widać że największe obrażenia dostał po uderzeniu potylicą w beton a to nie wróży najlepiej btw co za złamane kutasy będą bić się z jakimś najebanym kolesiem który ledwo stoi jak wystarczy złapać go za szmaty i wypierdolić na ziemię
niestety nie miał szans go dostrzec...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów