Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze stara szmata przyaktorzyła, ale dobrze weszła w rolę, bo nawet ryjem zajebała o podłogę nie krzywiąc się przy tym... Ta czarna czy nie czarna - dobrze, że zajebała jej tosta w pysk... Starzy ludzie to już się nieraz nie nadają do życia w społeczeństwie...
Też mnie te staruchy jebane denerwują. Jak stoisz w kolejce w sklepie pcha cie jebana wózkiem albo dyszy ci w szyje a spróbuj uwagę zwrócić to awantura że "ona to takich jak ty już przeżyła, cham bez kultury" kto tu kurwa nie ma kultury?
Też mnie te staruchy jebane denerwują. Jak stoisz w kolejce w sklepie pcha cie jebana wózkiem albo dyszy ci w szyje a spróbuj uwagę zwrócić to awantura że "ona to takich jak ty już przeżyła, cham bez kultury" kto tu kurwa nie ma kultury?
Dokładnie, stare kurwy
W Polsce dziady nie są lepsze. Większość to zwykła komusza swołocz, która nie wykazuje żadnej kultury w żadnej sytuacji. W żyłach złodziejska krew i wieczne roszczeniowe narzekanie, lecz do pouczania wszystkich są pierwsi, bo "łoni majo XX lat i wiedzom lepij".
Najbardziej bezwartościowe pokolenie, które gówno zrobiło dla świata, kraju i kolejnych pokoleń. Sami złodzieje i kombinatorzy, którzy chapią ile się tylko da choć już i tak im niewiele potrzeba. Zawistni i skąpi, że nawet częstując kogoś to najchętniej by mu z gardła wyszarpali.
Dobrze, że dostała lepa na ten wysuszony ryj.
W Polsce dziady nie są lepsze. Większość to zwykła komusza swołocz, która nie wykazuje żadnej kultury w żadnej sytuacji. W żyłach złodziejska krew i wieczne roszczeniowe narzekanie, lecz do pouczania wszystkich są pierwsi, bo "łoni majo XX lat i wiedzom lepij".
Najbardziej bezwartościowe pokolenie, które gówno zrobiło dla świata, kraju i kolejnych pokoleń. Sami złodzieje i kombinatorzy, którzy chapią ile się tylko da choć już i tak im niewiele potrzeba. Zawistni i skąpi, że nawet częstując kogoś to najchętniej by mu z gardła wyszarpali.
Fajne masz kurwa te swoje spotkania rodzinne.
Fajne masz kurwa te swoje spotkania rodzinne.
Rozumiem, że wjazd na komunę cię rusza, więc sory za obrazę twoich starych i dziadków.
PS: jądra już tobie zeszły?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów