Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale za to czarnuchów brak.
Przecież i ta parka i ci udawacze, że nic nie widzą zachowują się właśnie jak prymitywne zwierzęta.
Ktoś powinien jej zasadzić takiego kopa w cipę, żeby mu wszystkie paluchy połamać
Ode mnie by ten emo zboczek w ryj zarobił aż by mu te fikuśne kolczyki spadły.
I nie piszcie mi lamusy że zazdroszczę czy nie ruchałem itp. bo komunikacja miejska to nie miejsce na odpierdalania tarła., czy się to komuś podoba czy nie.
Ot co !
A ją zaciągnąć w krzaki, wyruchać i w łeb, i w łeb!!
I nie piszcie mi lamusy że zazdroszczę czy nie ruchałem itp. bo komunikacja miejska to nie miejsce na odpierdalania tarła., czy się to komuś podoba czy nie.
Ot co !
A dlaczego on? Przecież to ona dała sobie włożyć paluchy w majty i widać że jej się to podoba
Pomijając główną akcję, to tam każdy jak jebane zombie, ryj wlepiony w osrany telefonik
edit: chyba tylko nie ten jeden biały
Dokładnie tak samo jak w warszawskim metrze, że tych ludzi paluch nie boli od przewijania tiktoka i oglądania debili.
Ot co !
Wszyscy wiemy ze spuscil bys wzrok w podloge i chuja zrobil.
Wszyscy wiemy ze spuscil bys wzrok w podloge i chuja zrobil.
Ja to nie ty wymoczku
[ Dodano 2024-11-20, 10:11 ]
A dlaczego on? Przecież to ona dała sobie włożyć paluchy w majty i widać że jej się to podoba
A jak sąsiad twojej matki wsadzi jej przy całej twojej rodzinie łapy w majtki, to też tak napiszesz ? Że sama chciała i to przy ludziach na sobotnim obiedzie ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów