Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ode mnie by ten emo zboczek w ryj zarobił aż by mu te fikuśne kolczyki spadły.
I nie piszcie mi lamusy że zazdroszczę czy nie ruchałem itp. bo komunikacja miejska to nie miejsce na odpierdalania tarła., czy się to komuś podoba czy nie.
Ot co !
gówno byś zrobił
Ode mnie by ten emo zboczek w ryj zarobił aż by mu te fikuśne kolczyki spadły.
I nie piszcie mi lamusy że zazdroszczę czy nie ruchałem itp. bo komunikacja miejska to nie miejsce na odpierdalania tarła., czy się to komuś podoba czy nie.
Ot co !
Żeby było sprawiedliwie jej też w ryj bo jednak bierze w tym udział z własnej woli
Zazdrościsz i nie ruchales
nie ruchałeś i zazdroscisz.30 reką to nie to samo
Chyba twój stary
Chyba twój stary
Stulejarz sie odezwał
Stulejarz sie odezwał
Lipiniorz ty giździe pieroński. Ty sam nie mōsz pojęcia co to stuleja boś sam jest dupnō pizda i tyla w temacie ciulski miechu. I nie fandzol bo sam przyjada na lipiny cie wyłonaczyć krojcoku ze Sosnowca.
Lipiniorz ty giździe pieroński. Ty sam nie mōsz pojęcia co to stuleja boś sam jest dupnō pizda i tyla w temacie ciulski miechu. I nie fandzol bo sam przyjada na lipiny cie wyłonaczyć krojcoku ze Sosnowca.
Ale to ty sie podniecasz stulejarzu jakaś małolatą ktora daje sobie grzebac w piz... przy ludziach
A krojcok to cie zrobil razem ze twoją starą gorolicą wiec zawrzyj ryj gorolski pajacu
Ale to ty sie podniecasz stulejarzu jakaś małolatą ktora daje sobie grzebac w piz... przy ludziach
A krojcok to cie zrobil razem ze twoją starą gorolicą wiec zawrzyj ryj gorolski pajacu
Pokoż mi kaj jo sie podniecōm ty patusie z Lipin. Wydupiej do haźla co to go mosz za hlywikiem i bakej jaja gorolski szmaciorzu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów