W końcu dotarło, że coś nie halo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W końcu dotarło, że coś nie halo
Akcent mnie rozjebał
pioter84 napisał/a:
Chuj
Chciałem pokazać bratu że mam bana i napisałem randomowy komentarz... jak go usunąć?
Bierzesz tłuczek do mięsa i napierdalasz po głowie aż wybuchnie jak arbuz. Potem spuszczasz się na zmasakrowane zwłoki i drzesz ryja przez okno "Heil Hitler".
Nie ma problemu za kolejny socjal kupi sb nowego ps telefon pewnie kradziony choć mógł oszczędzać....Właściwie to samochód pewnie też kradziony a za socjal kupi kolejną działkę ahh to jest życie oby go nie dręczyli ci źli pracujący biali
Po głosie sugeruje że neandertalczyk chodz u białych coraz częściej widzę podobne cechy rozumowania.....
Po głosie sugeruje że neandertalczyk chodz u białych coraz częściej widzę podobne cechy rozumowania.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów