📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zero opisu gdzie kto komu za co. Nic kurwa nie dałeś.Jebał cię pies z takim tematem.
Kara za noszenie dresów poza treningiem
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Podaję wyczerpujący opis Twojego jedynego tematu:
"prank z pszczołami...
jak było to chujowo otagowane."
Dziękuję za uwagę.
Tyle lasek szwenda się po tym świecie, a ten ryzykuje 25 lat rypania swojej reki w pierdlu dla jakiegoś szona...
Coordinator napisał/a:
Tyle lasek szwenda się po tym świecie, a ten ryzykuje 25 lat rypania swojej reki w pierdlu dla jakiegoś szona...
Żeby chociaż tyle... Rypali to będą go koledzy z celi, w czoko
To bardzo prosty mechanizm, arogancki buc był przekonany że może mieć szlaufa na własność, szlauf jednak pokazał że ma go w dupie, i ucierpiała na tym duma naszego kozaczka... I odpaliła się w głowie psychuszka.
Tylko spaczony arogant, narcyz i pseudo samiec alfa może zrobić coś takiego. Osobiście nie cierpię takich ludzi i unikam jak ognia, bo robią się nieobliczalni jak przejedziesz im po ambicji.
Hehe... Jak to nikogo? Jeszcze może być używana przez pracownika prosektorium
Katie napisał/a:
Tylko spaczony arogant, narcyz i pseudo samiec alfa może zrobić coś takiego.
Dlatego najzdrowsze podejście to "nie to nie, huj ci w dupę".
Lub bardziej kulturalnie "tego kwiatu jest pół światu".
Nikt nie jest niczyją własnością, no chyba, że czarni , ale to co innego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów