📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie ma piwa dla czytelników lewackich gazet ty gruba żydowska szmato
Monstertank napisał/a:
Nie ma piwa dla czytelników lewackich gazet ty gruba żydowska szmato
Spodziewałem się takiego komentarza szybciej, ty prostacki, prawicowy kibolo-lemingu wyłażący z majtek Pawłowicz i dymający Hofmana tuz po prezesie
A swoją drogą, ciekawe jakby zrobić zawody prawacko-lewackie na wyzwiska, to kto by wygrał
(mam nadzieję, że admini wykażą się dystansem w tym wątku)
Ten moment, gdy jesteś apolityczny i podziwiasz internetowe wyzwiska prawicowców na lewicowców i vice versa
Lewa strona nie jest wcale taka zła. Napisałbym więcej, ale mam randkę z Grodzkim i z Biedroną.
sinjids napisał/a:
Poniedziałkowej? Wydawało mi się, że wychodzi co środę.
W tym tygodniu był wyjątek
Jak można takie gówno czytać? Jak możesz to podeślij mi kilka egzemplarzy, w kominku sobie będę palił.
Wyzwij kogoś od lewaka= proces wyzwij kogoś od cioty/pedała= proces o transwestytach nawet nie wspominam bo mnie CBA ścignie. Normalni ludzie do piachu pedały do władzy KURWA! OBUDŹ SIĘ POOOLSKO! PIERDOL CIAPATYCH POOOLSKO!
Stryjek napisał/a:
Jak można takie gówno czytać? Jak możesz to podeślij mi kilka egzemplarzy, w kominku sobie będę palił.
Nie wyślę, bo petardę z gazety zrobisz i dziecku do wózka wrzucisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów