📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
widzą że próbuje usiąść awaryjnie na ulicy to zamiast spróbować wstrzymać ruch zaczęli nagrywać film na YT. W piekle szykują specjalne miejsce dla takich ludzi...
nowynick napisał/a:
widzą że próbuje usiąść awaryjnie na ulicy to zamiast spróbować wstrzymać ruch zaczęli nagrywać film na YT. W piekle szykują specjalne miejsce dla takich ludzi...
oczekujesz logicznego myślenia od hamburgerów?
@Halman
Czemu mówisz, że dobrze?
Cytat:
dobrze się kończy - pilot z pasażerem zginęli po uderzeniu w lokalną knajpę...
Czemu mówisz, że dobrze?
luxpiotr napisał/a:
Serio. Cieszysz się, że lądowanie się nie udało i zginęli?
jezu chryste, patrz na to; Nie każde lądowanie awaryjne... dobrze się kończy - pilot z pasażerem zginęli po uderzeniu w lokalną knajpę...
johnnyy napisał/a:
Niby niegroźnie wyglądało uderzenie a jednak śmiertelne
przeciążenia przy uderzeniu; podtwierdzene info
na biednch nie trafiło, poza tym latają samolotem na benzynę z ołowiem trując wszystkich dla swojej przyjemności
Blueforce napisał/a:
na biednch nie trafiło, poza tym latają samolotem na benzynę z ołowiem trując wszystkich dla swojej przyjemności
eko pedał ? pytam bo jestem ciekawy ?
Ale Ty Halman często starasz się na siłę być super ekstra taki... Przesadzasz.
Nie dostosował prędkości do warunków na drodze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów