Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wcześniej bym tego nie napisał ale teraz napisze. Policjanci to kurwy i szmaty
Dziekuje z uwage
p.s. nie zajebałem tego rozdzielacza
jak dla mnie to respekt dla Niego ale szkoda ze nie wszyscy tacy sa
Jesteś pewny, że to właściwe miejsce na tego typu wrzutki? Zaraz przeczytasz, że zamiast kupować mu buty powinien go podpalić...
Jesteś pewny, że to właściwe miejsce na tego typu wrzutki? Zaraz przeczytasz, że zamiast kupować mu buty powinien go podpalić...
bo powinien
Smutny jest ten nasz świat.
polak by tego nie zrobil i murzyn dalej bylby w ciemnej dupie
Ten policjant mówił wcześniej temu bezdomnemu, żeby sobie stąd poszedł, bo zawadza, a on mu na to, ze nie może iść, bo nie ma butów. No to ten policjant poszedł i kupił mu buty, żeby nie miał wymówki...
Torro Ty i Twoje debilne wnioski, człowiek był człowiekiem i wykonał gest ludzki, zrobił to czego taki zakompleksiony flecik plujący jadem (który to jeszcze niedawno bronił wszystkich) jak Ty nigdy nie zrobi. A teraz dziecko biegnij do swojej zaprzyjaźnionej modki i się poskarż jaki to wujek DS jest niedobry dla Ciebie.
Kurwa też muszę to napisać. Co to jest że pomoc innemu staję się taka bohaterska? W jakim my świecie żyjemy? Gdzie normalne ludzkie odruchy są czymś nadzwyczajny?
Widzę, że ktoś się w końcu obudził i wyciągnął rękę z nocnika.
P.S. Nie znam żadnej modki.Nabiłeś sobie łeb jakimiś bzdurami i powtarzasz je w nieskończoność. Nie przyszło ci do głowy, że moderatorzy czytają wszystkie wpisy i reagują wg własnego uznania? Pewnie nie, ty wolisz swoje teorie spiskowe...Dobrze, że ci mgły nie rozpyliłem, albo trotylu...
Jakbyś zachował odrobinę elementarnej kultury w swoich wpisach to byś warna nie dostał.
Patrzcie, humanista się znalazł od siedmiu boleści, oj moje zajady... Plujący jadem to ty jesteś i jak zwykle oskarżasz o to wszystkich dokoła...
P.S. Nie znam żadnej modki.Nabiłeś sobie łeb jakimiś bzdurami i powtarzasz je w nieskończoność. Nie przyszło ci do głowy, że moderatorzy czytają wszystkie wpisy i reagują wg własnego uznania? Pewnie nie, ty wolisz swoje teorie spiskowe...Dobrze, że ci mgły nie rozpyliłem, albo trotylu...
Jakbyś zachował odrobinę elementarnej kultury w swoich wpisach to byś warna nie dostał.
I jak zwykle biedny Torro, wszyscy są winni tylko nie on a wystarczy tylko posta przeczytać wyżej...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów