18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kapral Poproszek 2012-11-29, 22:02 4
Ach ten internet.
Zgłoś
S................n 2012-11-29, 22:06 4
Biedakowi mogę pomóc tylko tak, że dam mu bułkę albo co tam mu potrzeba. Dając mu pieniądze nie mam pewności na co je wyda. Pieniądze mogę dać tylko alkoholikowi bo wiem co kupi...
Zgłoś
P................r 2012-11-29, 22:07 2
kupił... nałożył..:
- a teraz spierdalaj stąd
Zgłoś
C................r 2012-11-29, 22:17
u nas jedyne co policja ci podaruje to albo wpierdol kiedy sa w przewadze i im się nudzi albo mandat za byle gowno
Zgłoś
Verdourth 2012-11-29, 22:32 4
Ja pierdole no co za kurwa afera, charytatywne instytucje i inni przypadkowi ludzie robią 100 razy więcej przez rok niż ten pies przez całe życie dla społeczeństwa. I nagle ohoho kurwa wielkie poruszenie. Bill Gates wydał tyle hajsu na pomoc innym, że jebaka ma już loże vip w niebie.
Zgłoś
P................r 2012-11-29, 22:36
..i tak sprzeda te buty potem.
Mogl mu jakies bony na zywnosc dac
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-11-29, 22:41
Tylko czekać jak poda go do sądu za odciski.
Zgłoś
BrunerOvned 2012-11-29, 22:43 6
Converter napisał/a:

u nas jedyne co policja ci podaruje to albo wpierdol kiedy sa w przewadze i im się nudzi albo mandat za byle gowno

Gliny pewnie we czterech pałują Ciebie w przejściu podziemnym albo obrywasz mandaty za leżenie boso na dworcu...
Tak, to straszne...
Zgłoś
s................r 2012-11-29, 22:46
a ja czytałem że ta turystka to jego kolega a tych budów wcale mu nie dał kręcili materiał na tamtejżego sadola i gość udawał że daje mu buty a bezdomny chciał je wziąc to on je jemu zabierał hehehe nie wiem czy zrozumiecie bo jestem troszke załatwiony.

hehhe

ale jazda
Zgłoś
Xumme 2012-11-29, 22:47
Tylko, czekam az jakis idiota napisze cos w stylu "jp 100%"..
Zgłoś
D................D 2012-11-29, 22:48 3
jp 100%
Zgłoś
randall00 2012-11-29, 22:48 3
Bo Policjant to zawód
A pies to Charakter proste!!!!
Zgłoś
xiro 2012-11-29, 22:49
kurwa i znowu poszkodowany to czrnuch, no ja pierole
Zgłoś
Eustachy6 2012-11-29, 22:50 84
Nasza policja też by go potraktowała butami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem