jak dla mnie to respekt dla Niego ale szkoda ze nie wszyscy tacy sa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ach ten internet.
Biedakowi mogę pomóc tylko tak, że dam mu bułkę albo co tam mu potrzeba. Dając mu pieniądze nie mam pewności na co je wyda. Pieniądze mogę dać tylko alkoholikowi bo wiem co kupi...
kupił... nałożył..:
- a teraz spierdalaj stąd
- a teraz spierdalaj stąd
u nas jedyne co policja ci podaruje to albo wpierdol kiedy sa w przewadze i im się nudzi albo mandat za byle gowno
Ja pierdole no co za kurwa afera, charytatywne instytucje i inni przypadkowi ludzie robią 100 razy więcej przez rok niż ten pies przez całe życie dla społeczeństwa. I nagle ohoho kurwa wielkie poruszenie. Bill Gates wydał tyle hajsu na pomoc innym, że jebaka ma już loże vip w niebie.
..i tak sprzeda te buty potem.
Mogl mu jakies bony na zywnosc dac
Mogl mu jakies bony na zywnosc dac
Tylko czekać jak poda go do sądu za odciski.
Converter napisał/a:
u nas jedyne co policja ci podaruje to albo wpierdol kiedy sa w przewadze i im się nudzi albo mandat za byle gowno
Gliny pewnie we czterech pałują Ciebie w przejściu podziemnym albo obrywasz mandaty za leżenie boso na dworcu...
Tak, to straszne...
a ja czytałem że ta turystka to jego kolega a tych budów wcale mu nie dał kręcili materiał na tamtejżego sadola i gość udawał że daje mu buty a bezdomny chciał je wziąc to on je jemu zabierał hehehe nie wiem czy zrozumiecie bo jestem troszke załatwiony.
hehhe
ale jazda
hehhe
ale jazda
jp 100%
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów