bo znów będzie że popieram rowerowych społeczniaków lub przeciwnie; promuję zlewanie przepisów o ruchu drogowym. Sami się żryjcie...
bo znów będzie że popieram rowerowych społeczniaków lub przeciwnie; promuję zlewanie przepisów o ruchu drogowym. Sami się żryjcie...
1.Brak przeglądów czy może się poruszać tym po drodze
2.Brak składek ubezpieczenia OC i NW
3.Brak tablic rejestracyjnych, które uniemożliwiają identyfikacje warzywa.
Chcą mieć warzywa jakieś prawa i ścieżki rowerowe niech zaczną płacić i potem wymagać i pajacować jak to warzywo na filmie.
sposób mowienia tego pedalarza mnie rozpierdala od środka.
A ja mogę i jego mówienie własnie jest bardzo dobre do tych kutasów drogowych, którzy innych mają w dupie.
Piwko dla pedalarza i człon w dupę takim kutasom drogowym i ich kolegom.
Ja tam nie mam problemu z debilami zastawiającymi ścieżki rowerowe, z pizdy z butem wjeżdżam w tył i tyle. A jak gość się pyta co się stało to odpowiadam, że nie wiem, bo jakiś baran zatarasował ścieżkę rowerową.. A w razie problemu każę mu zadzwonić na policję i zazwyczaj i tak pajac odjeżdża z wgniecioną klapą...
Rozjebał bym Ci łeb jak byś mi tak zrobił, i pewnie nie tylko ja, pojebów nie brakuje, kiedyś się zdziwisz
Lepsze jutro było wczorajNie mogę tego oglądać i sluchac do końca bo sposób mowienia tego pedalarza mnie rozpierdala od środka. Gość kurwa jest niezłym smutnym chujem co chyba pracy nie ma wiec marnuje czas swoj i innych.
gdzieś tam były ploty, że robił w ZTM, ale go wyjebali po części za te film. Negatywny wpływa na wizerunek itp.
Nie mogę tego oglądać i sluchac do końca bo sposób mowienia tego pedalarza mnie rozpierdala od środka. Gość kurwa jest niezłym smutnym chujem co chyba pracy nie ma wiec marnuje czas swoj i innych.
w sumie gość stał na awaryjnych, równie dobrze mógłby stać na srodku drogi po to sa awaryjne. I nawet jaśnie panu zjechał, mógł sobie pojechać w pizdu jak chciał, ale nie zaczoł ścigać gościa bo ten mu stanoł na chwilę na jego prywatnej drodze rowerowej.
Niech sobie jedzie gnebić Policje, przekupnych lekarzy, nieuczciwych sędziów, bezlitosnych komorników, zagraniczne supermarkety i korporacje, i niech sie odwali od zwykłych ludzi.