Patent chyba z simsów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Patent chyba z simsów
dogip napisał/a:
Smartfonowe tępaki. Takie pokolenie nam rośnie.
To pokolenie już urosło i nawet płodzi już dzieci.
Będzie jeszcze weselej
Budrys2000 napisał/a:
To pokolenie już urosło i nawet płodzi już dzieci.
Będzie jeszcze weselej
Tia, influenserzy w dupe jebane
I dlatego po jednej stronie okna kuchennego mam gaśnicę, a pod drugiej apteczkę. Pewnie moja przezorność wiąże się z brakiem konta na fejsie...
IcoJaRobieTu napisał/a:
I dlatego po jednej stronie okna kuchennego mam gaśnicę, a pod drugiej apteczkę. Pewnie moja przezorność wiąże się z brakiem konta na fejsie...
To daj na przedpokój, bo jak się kuchnia dobrze rozpali, to nie zdążysz jej z parapetu zdjąć.
Sprawdziła szybko na tik toku co zrobić i wyszło jak wyszło...
mazga50 napisał/a:
Pokrywka, a jak nie ma, to dno jeszcze większego garnka.
Dej spokój i tak nie zrozumieją.
dogip napisał/a:
Smartfonowe tępaki. Takie pokolenie nam rośnie.
Ty byś na bank wodą zalał nawet jak to by był olej nie?
Kurwa jak można być takim debilem.
mazga50 napisał/a:
Pokrywka, a jak nie ma, to dno jeszcze większego garnka.
Nie pisz tak bo jak kiedyś któremuś zapali się duży gar a nie będzie miał większego to jeszcze panikować zacznie i się spali. Oczywiście jeśli naprawdę będzie tak tępy to życzę mu tego z całego serca
Nawet w simsach używają gaśnicy
baronturbina napisał/a:
To daj na przedpokój, bo jak się kuchnia dobrze rozpali, to nie zdążysz jej z parapetu zdjąć.
Jak się porządnie rozpali, to taką gaśnicą będę mógł sobie co najwyżej w dupę wsadzić, ona służy do gaszenia pożarów w zarodku (takich jak ten z filmiku). A nie stoi na parapecie, tylko wisi na szafce obok zlewu, z którego mam 1m (dosłownie) do palników, więc daleko sięgać nie muszę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów