18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
sobczak666 2013-02-09, 8:14
Tak czytam i mam wrażenie, że pizdy się wam od dobrego napierdalania rozrywają
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-02-09, 9:30 2
Lamb of God
Zgłoś
havik 2013-02-09, 9:56 6
Jakby był ktoś zainteresowany to:
1. Nile - Sacriface Unto Sebek
2. Lamb of God - Redneck
3. Plector - Alcoholic Refuge
Zgłoś
Chezus 2013-02-09, 10:07 1
Gitara całkiem sympatyczna. Oprócz strata jeszcze jazz bass był z tej serii i to nie była najniższa półka jeśli chodzi o jakość Squiera, więc wykonanie niezłe, materiały przyzwoite i w sumie na tych gitarkach można pograć. Jak dla kogoś za słaby osprzęt, to zawsze może wymienić. W Stanach zapewne miała powodzenie wśród panienek próbujących założyć kapele.

Co do samego filmu, to gość całkiem niezły, a gitarę kupił dla jaj lub zabrał młodszej siostrze... Piwo leci.
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-02-09, 10:24 1
"Nie liczy się sprzęt. Liczą się chęci" - kolejny z małym kutasem....

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-09, 10:54 3
Wy chyba nigdy kurwa dubstepu prawdziwego nie slyszeliscie, to co robi Skrillex, albo inne zjebane remixy innych zjebanych utworow to cos w stylu dubstepu ale to nie dubstep kurwa, raczej Brostep. Jezeli chcecie prawdziwy dubstep to polecam Benga, Scream, oni stworzyli dubstep i zamknac pyski jaki to dubstep chujowy, gdyz nigdy prawdziwego nie slyszeliscie kurwa.
Zgłoś
MichaU 2013-02-09, 11:41 2
skurwysyn666 napisał/a:

Wy chyba nigdy kurwa dubstepu prawdziwego nie slyszeliscie, to co robi Skrillex, albo inne zjebane remixy innych zjebanych utworow to cos w stylu dubstepu ale to nie dubstep kurwa, raczej Brostep. Jezeli chcecie prawdziwy dubstep to polecam Benga, Scream, oni stworzyli dubstep i zamknac pyski jaki to dubstep chujowy, gdyz nigdy prawdziwego nie slyszeliscie kurwa.

Dubstep jest chujowy, pozdrawiam :*

Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-02-09, 13:49 2
farenc, nie imponujesz inteligencją, ja tylko zadałem pytanie a Ty od razu spinasz, zresztą jak każde metalowe ścierwo. Metal to gówno nie dla tego że jest chujowy tylko przez ludzi którzy go słuchają, właśnie takich jak Ty - "Metal to świętość, nie obrażaj go bo Cię zabijemy. Po za tym ludzie słuchający metalu są lepsi", tak wygląda wasza mentalność. A więc kolego ogarnij się i idź być pizdą gdzie indziej.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
MichaU 2013-02-09, 14:04
SadystycznyRoman napisał/a:

farenc, nie imponujesz inteligencją, ja tylko zadałem pytanie a Ty od razu spinasz, zresztą jak każde metalowe ścierwo. Metal to gówno nie dla tego że jest chujowy tylko przez ludzi którzy go słuchają, właśnie takich jak Ty - "Metal to świętość, nie obrażaj go bo Cię zabijemy. Po za tym ludzie słuchający metalu są lepsi", tak wygląda wasza mentalność. A więc kolego ogarnij się i idź być pizdą gdzie indziej.

Ja słucham metalu (nie każdego, bo niektóry to niestety zwykłe hałaśliwe gówno), a nigdy w życiu nie spinałem dupy o takie rzeczy, więc nie uogólniaj.

Zgłoś
anymorez 2013-02-09, 14:44 1
SadystycznyRoman to że Ci ktoś uwagę zwróci to znaczy że spina?

zaraz będzie spina o spine spiny
Zgłoś
chujciwcycki 2013-02-09, 15:21 1
Nie podchodzi mi takie nakurwianie i darcie ryja. Jezu Chryste jak to może komuś się podobać, to już wolę dub jeby.
Zgłoś
RofB 2013-02-09, 15:25
Hah widze, że teraz większość społeczności sadola to brudasy ;DDD i tak Was lubie za te wasze spiny muzycznogatunkowe przynajmniej można się pośmiać ;pp
Zgłoś
WinterWolf 2013-02-09, 16:11
Napisze wam tak. wszystkim chuje w dupy bo sie spinacie o cos o co nie powinniscie. o gustach muzycznych i kobiecych sie NIE DYSKUTUJE. to nie ma sensu. dziekuje
Zgłoś
Darkstep 2013-02-09, 17:22
Fajnie nakurwia

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Siemin 2013-02-09, 17:52
Piwo za Plectora. Get drunk or die trying ! A co do kolesia to jego sprzęt na pewno nie jest chujowy bo widzę, że popiernicza na jakimś marshallu, a na dobrym headzie nawet najbardziej gówniana gitara dobrze zabrzmi.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów