1. Nile - Sacriface Unto Sebek
2. Lamb of God - Redneck
3. Plector - Alcoholic Refuge
Co do samego filmu, to gość całkiem niezły, a gitarę kupił dla jaj lub zabrał młodszej siostrze... Piwo leci.
Z chujem i z prądem żartów nie ma!Wy chyba nigdy kurwa dubstepu prawdziwego nie slyszeliscie, to co robi Skrillex, albo inne zjebane remixy innych zjebanych utworow to cos w stylu dubstepu ale to nie dubstep kurwa, raczej Brostep. Jezeli chcecie prawdziwy dubstep to polecam Benga, Scream, oni stworzyli dubstep i zamknac pyski jaki to dubstep chujowy, gdyz nigdy prawdziwego nie slyszeliscie kurwa.
Dubstep jest chujowy, pozdrawiam :*
Księciuniu, dajno dwa złote.farenc, nie imponujesz inteligencją, ja tylko zadałem pytanie a Ty od razu spinasz, zresztą jak każde metalowe ścierwo. Metal to gówno nie dla tego że jest chujowy tylko przez ludzi którzy go słuchają, właśnie takich jak Ty - "Metal to świętość, nie obrażaj go bo Cię zabijemy. Po za tym ludzie słuchający metalu są lepsi", tak wygląda wasza mentalność. A więc kolego ogarnij się i idź być pizdą gdzie indziej.
Ja słucham metalu (nie każdego, bo niektóry to niestety zwykłe hałaśliwe gówno), a nigdy w życiu nie spinałem dupy o takie rzeczy, więc nie uogólniaj.