📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cytat:
Gitara adekwatna do wykonywanej muzyki.
Czyli chujowa?
To była ironia, a gitara jest fajna.
SadystycznyRoman, sadzac po avatarze, sluchasz dubstepu... Jeszcze masz czelnosc pajacu, obrazac jakikolwiek gatunek muzyki?
ja nie slucham dupstepu, ale metal i tak chuj. metal chujowa muzyka, dobry kumpel.
jestem tak najebany ze usypiam do tego kawalka...
Na tym marshallu to nawet miotła będzie brzmieć dobrze gitara ma tu nie wiele do rzeczy...
@babycow
Nie metal chujowa muzyka powinienes naspisac a: moja ograniczona percepcja nie jest w stanie zrozumiec zlozonosci i piekna metalowej muzyki...
Nie metal chujowa muzyka powinienes naspisac a: moja ograniczona percepcja nie jest w stanie zrozumiec zlozonosci i piekna metalowej muzyki...
okej, chłopcy z matfizów, poboksowali już fokę? przesłali link innym lamusom? to spierdalać spać
A Ty masz, kurwa, japońskie gówno na ryju. Po chuj się wpierdalasz, jak sam jesteś chujowy?
farenc napisał/a:
SadystycznyRoman, sadzac po avatarze, sluchasz dubstepu... Jeszcze masz czelnosc pajacu, obrazac jakikolwiek gatunek muzyki?
A Ty masz, kurwa, japońskie gówno na ryju. Po chuj się wpierdalasz, jak sam jesteś chujowy?
Gitara wygląda szkaradnie, death metal też niezafajny, ale gitara brzmi nieźle, a typ gra dość dokładnie, nawet jeśli to odtwarzanie.
Bym zapomniał - wszyscy wyżej są chujowi.
Bym zapomniał - wszyscy wyżej są chujowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów