📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Coraz więcej śmieci tu wpada. Filmik tez z dupy.
phrontch napisał/a:
Za to twoje tematy same zajebiste
I to dla ciebie powinien być przykład. No ale nikt gamoniowi nie zabroni wrzucania gowna
phrontch napisał/a:
Za to twoje tematy same zajebiste
Nie trzeba być kucharzem, żeby stwierdzić, że coś smakuje chujowo.
A typowi za kota to bym przyjebał, tylko nie tak samo, bo jeszcze bym mu mózg uszkodził. Strata realnie niewielka, ale w majestacie prawa to jednak człowiek.
Noside napisał/a:
Nie trzeba być kucharzem, żeby stwierdzić, że coś smakuje chujowo.
A typowi za kota to bym przyjebał, tylko nie tak samo, bo jeszcze bym mu mózg uszkodził. Strata realnie niewielka, ale w majestacie prawa to jednak człowiek.
Przecież on już ma mózg uszkodzony. Nie każdy musi lubić zwierzęta, ale jak się ktoś nad nimi znęca to prędzej, czy później zacznie się znęcać nad kimś innym słabszym. Najczęściej dzieckiem. Najlepiej uprzedzić fakty i od razu zamknąć w więzieniu dla bezpieczeństwa otoczenia.
BigBertha napisał/a:
Mocniej kurwa, co tak słabo? Jebany sierściuch...
Nie ma to jak frustrację z własnego nieudanego życia przerzucać na bogu ducha winne zwierzęta
ja pierdole to sadistic a nie kółko wielbicieli kotów ala kfejk
Jebać sierściucha
Jebać sierściucha
Jeszcze nie załapaliście, że jak zaczynacie za dużo narzekać na poziom sadistica, to wyciągają z szafy jakiegoś takiego phrontcha czy fantastico, żeby powrzucać trochę śmieci dla kontrastu i uciszyć narzekania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów