📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kto będzie chciał to wejdzie na kanał badshofer
Po cholerę wrzucać tu wszystko z tego kanału?
Ciula napisał/a:
Kto będzie chciał to wejdzie na kanał badshofer
Choćby za tego powodu że w chuju mam kanał badshofer.
A sadola uwielbiam i koniec tematu
@up tutaj nikt, większość tych idiotów z sadola co nienawidzą pedalarzy, kiblarzy, piłkarzy itp itd. to banda tępaczków z chujowymi zawodami. Frustraci, debile i alkoholicy. Dla nich wszyscy inni są zjebami. Naprawdę wam tak zależy na piwach żeby pokazywać jakimi jesteście biednymi umysłowo podludźmi? Smutne.
garota napisał/a:
@up tutaj nikt, większość tych idiotów z sadola co nienawidzą pedalarzy, kiblarzy, piłkarzy itp itd. to banda tępaczków z chujowymi zawodami. Frustraci, debile i alkoholicy. Dla nich wszyscy inni są zjebami. Naprawdę wam tak zależy na piwach żeby pokazywać jakimi jesteście biednymi umysłowo podludźmi? Smutne.
a ty kim niby jesteś? wybitnym naukowcem z dziedziny fizyki kwantowej który znalazł się tutaj przypadkiem? na razie to mam wrażenie ze jesteś ale po rodzicach z PGRu...
Halman napisał/a:
a ty kim niby jesteś?
na początek jest rowerzystą, a później to już zależy ile alkoholu postawią...
Halman napisał/a:
a ty kim niby jesteś? wybitnym naukowcem z dziedziny fizyki kwantowej który znalazł się tutaj przypadkiem? na razie to mam wrażenie ze jesteś ale po rodzicach z PGRu...
Ojej, prawda boli, co?
Rób tak dalej, przypierdalaj sie do kolarzy (i motocyklistów).
Ty, najwyraźniej, formą dorównujesz Dorocie Wellman i zazdrościsz tym, co uprawiają jakikolwiek sport, zamiast siedzieć na kanapie i chlać browara.
No ale cóż Januszu, jeżeli daje ci to ulgę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów