Niefortunne wypadki w pracy. Dzisiaj odpoczywamy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Fajna muzyka, a film od razu uświadamia i motywuje, żeby nie pracować, a żyć z zasiłku
Kurwa. Poniedziałek, wolne, pogoda piękna i jeszcze taki filmik z rana. Czy ja śnię?
cola1111 napisał/a:
Wie ktoś co to za muza??
Proszę bardzo :
Na sadistic'u cała prawda !!!
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
1:33 głupie pizdy, przecież widziały, że coś jest nie tak.
1:39 przynajmniej uratowała dziecko
1:39 przynajmniej uratowała dziecko
Co do ostatniego filmiku:
Wypadek w rosyjskim (a jakże) mieście Elektrostal, w hucie stali szlachetnych. Nowy, niemiecki piec nie podołał i sobie wybuchł, rozrzucając pracowników fabryki w nawałnicy ognia i bólu. Kurde zaczynam pisać jak niebieski.
mirror.co.uk/news/world-news/video-watch-furnace-explode-and-shower-1260346
Wypadek w rosyjskim (a jakże) mieście Elektrostal, w hucie stali szlachetnych. Nowy, niemiecki piec nie podołał i sobie wybuchł, rozrzucając pracowników fabryki w nawałnicy ognia i bólu. Kurde zaczynam pisać jak niebieski.
mirror.co.uk/news/world-news/video-watch-furnace-explode-and-shower-1260346
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów