18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
~tip.top 2020-07-09, 14:29 78
Ja pierdolę... jak słyszę disco polo to automatycznie czuję, że coś zaczyna mi uciskać na podstawę czaszki.

Jeżeli ktoś szuka powodów powstawania raka, to niech zacznie od disco polo.

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Halman 2020-07-09, 14:30 1
ciekawe co to za rolnik postawił piwo?
Zgłoś
Bonifacy69 2020-07-09, 14:32
Przecież nie ja podstawiałem muzykę
Zgłoś
Halman 2020-07-09, 14:34 9
Bonifacy69 napisał/a:

Przecież nie ja podstawiałem muzykę

nie ma to jak się wysrać przed publicznością i powiedzieć że to nie ja tylko moja dupa...
Zgłoś
Nyrewesa 2020-07-09, 14:34 5
To się skończy gwałtem.
Zgłoś
Bonifacy69 2020-07-09, 14:37 2
Halman napisał/a:

nie ma to jak się wysrać przed publicznością i powiedzieć że to nie ja tylko moja dupa...

Cytując klasyka

"To nie moja ręka, to nie jest moja ręka! "

Każdy piszę, disco polo takie srakie. Na wiejskim weselu pierwszy pewnie tańczysz po kilku głębszych w rytm trapu Zenka Martyniuka

Zgłoś
garota 2020-07-09, 14:37 13
Niby wielka i niezbyt atrakcyjna z wyglądu ale kurwa jakie geny przekaże dzieciakom. Spiknąć ją z Mateuszem Kieliszkowskim i mamy czempiona.
Zgłoś
luja27 2020-07-09, 14:56
Materiał na żonę

Luja
Zgłoś
kacper060 2020-07-09, 15:56 2
Ale maciora, ja pierdole
Zgłoś
maly-boy 2020-07-09, 15:58
Ale golba też miałem w szkole taką.... Dagusię
Zgłoś
embeno 2020-07-09, 16:50 3
Co to tu kurwa robi ?
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-07-09, 17:58
o kurwa, moja stara, nasz film z wesela

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Silverface 2020-07-09, 19:03 1
Hmm, kobitka najwyraźniej pomyliła kilka razy swoje tabletki, z tabletkami synka. Raz ze sterydami, a drugi raz lsd.

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Tytyryty 2020-07-09, 19:54 2
~tip.top napisał/a:

Ja pierdolę... jak słyszę disco polo to automatycznie czuję, że coś zaczyna mi uciskać na podstawę czaszki.
Jeżeli ktoś szuka powodów powstawania raka, to niech zacznie od disco polo.

Kurwa mać, czy na tym świecie (w większości przypadków) normalne osoby są tylko na najdziwniejszym forum na jakie wchodzę?
To ze mną jest coś nie tak, czy z ludźmi którymi się otaczam?
Często (nie wiem czy nie zbyt często widzę tu komentarze, które pasują do mojego światopoglądu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów