📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ona nie ma wacka!! i huj z tym
Ależ to dowcipne! O mało nie postawiłem piwa!
Dragon Ball FTW Piwo+
A teraz dzieci ryja sobie psychike Happy-tree-friendsami i innymi badziewiami z cartoon network czy jakis disnejow iks-de
Dragon Ball FTW Piwo+
To był prawdziwy odcinek, czy ktoś sobie jaja robił?
prawdziwy ale niewykluczone, że scena została wycięta z "polskiej" wersji
@Takusker
Popierdolone polskie ścierwo, dla upośledzonych gimnazjalistów, już DragonBall lepszy był...
Popierdolone polskie ścierwo, dla upośledzonych gimnazjalistów, już DragonBall lepszy był...
_Xal_ "Jaranie się Japonią to pedalstwo a mange i anime to ciota i ch**"
Widocznie jak się wychowałeś to nie miałeś w domu telewizora żeby jakie kol wiek w domu bajki oglądać skoro wstawiłeś ten obrazek . Lepszy Dragon Ball niż inne pokemony czy coś dziwnego co inni wymyślili , to jest najlepsza bajka jaką oglądałem za czasów dzieciństwa i tak mam na pytach all odcinki tego co puszczali w tv
I dużo scen i akcji wycieli jak dawali na polska wersje.
Widocznie jak się wychowałeś to nie miałeś w domu telewizora żeby jakie kol wiek w domu bajki oglądać skoro wstawiłeś ten obrazek . Lepszy Dragon Ball niż inne pokemony czy coś dziwnego co inni wymyślili , to jest najlepsza bajka jaką oglądałem za czasów dzieciństwa i tak mam na pytach all odcinki tego co puszczali w tv
I dużo scen i akcji wycieli jak dawali na polska wersje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów