📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Najpierw podświadome wkurwienie, że znów amerykańskie Abramsy są wychwalane pod ciapackie niebiosa, a tu się okazuje, że jeszcze gorzej...
@up Antysemita!!! Nigdy więcej!!!
A tak na serio, to zjebałem akcję i aż mi głupio, bo to nie Merkava IV tylko III.... Do wyjebania (tylko gdzie to można skasować?).
Proszę admina o skasowanie.
A tak na serio, to zjebałem akcję i aż mi głupio, bo to nie Merkava IV tylko III.... Do wyjebania (tylko gdzie to można skasować?).
Proszę admina o skasowanie.
Ten ciapak na focie już z ryja wygląda na sadystę(nie mylić z sadolem), pewnie w drugiej ręce trzyma wiadro z kwasem
Merkava to zajebisty czołg tak ogólnie ;] a zajebane z dupy, tekścik z filmu "Ted", tylko na miejscu Merkavy był śmigłowiec AH-64 Longbow "Apache" a zamiast zakochanego poligamisty "csiła chłopięcych marzeń", pozdrawiam
@satan696
Doktryna radzieckich sił pancernych zakładała rozbicie sił NATO za pomocą ilości czołgów. Natomiast NATO kładło nacisk na jakość, nie na ilość. Skutkiem tego był rozpierdolenie wojsk arabskich w wojnie 6- letniej i Jom Kippur. Czołgi T-55 i T-72 nie mogły się równać z Izraelskimi. T-90 był stworzony na podstawie doktryny jaką przyjęto podczas produkcji czołgów w ZSRR, czyli ilość>jakość(3-osobowa załoga, a tam były 4 osobowe, był "płaski"), więc wątpię w Twoją tezę.
Doktryna radzieckich sił pancernych zakładała rozbicie sił NATO za pomocą ilości czołgów. Natomiast NATO kładło nacisk na jakość, nie na ilość. Skutkiem tego był rozpierdolenie wojsk arabskich w wojnie 6- letniej i Jom Kippur. Czołgi T-55 i T-72 nie mogły się równać z Izraelskimi. T-90 był stworzony na podstawie doktryny jaką przyjęto podczas produkcji czołgów w ZSRR, czyli ilość>jakość(3-osobowa załoga, a tam były 4 osobowe, był "płaski"), więc wątpię w Twoją tezę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów