📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
haha zajebiście wybrnął z sytuacji .Ale ten gejo to prawie mu jęzorkiem do uszka wjechał
Will Smith to spoko typ. Pamiętam jak w latach dziewięćdziesiątych tzw. wielcy krytycy kręcili nosem i pisali, że Smith jest słabym aktorem, a później to wszystko musieli odszczekać po jego rolach w filmach "Ali" i "W pogoni za szczęściem".
Poza tym Will jest bardzo wesołym i pozytywnym człowiekiem (coś jak nasz Hardkorowy Koksu tylko, że Smith jest jednak nieco bardziej elokwentny ).
Poza tym Will jest bardzo wesołym i pozytywnym człowiekiem (coś jak nasz Hardkorowy Koksu tylko, że Smith jest jednak nieco bardziej elokwentny ).
Jeden z niewielu czarnuchów których sobie cenię.
odszczekać to musieli raczej po występie w "7 dusz" a widział ktoś go w "nazywał się: Bagger vance"? Też dobry film.
Może ten koleś chciał się przywitać w "komunistyczny" sposób ;]
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Może ten koleś chciał się przywitać w "komunistyczny" sposób ;]
Jeden z niewielu czarnuchów których sobie cenię.
a na ile go wyceniasz? Szukam jakiegoś do sprzątania i gotowania.
A tak na serio, to za wschodnią granicą to jest norma. A Will niestety, ale wyszedł na głupka i ignoranta. U Ruskich bardzo często się tak wita. Jest tulenie, są buziaki. A im wyższy szczebel, tym bardziej ostentacyjne.
Sick Fuck
Drakkarudy , chcesz kilku więcej?
Dave Chappele , Luther King , Tupac Amaru Shakur no i Will oczywiście . Niektórzy niewolnic są spoko.
Dave Chappele , Luther King , Tupac Amaru Shakur no i Will oczywiście . Niektórzy niewolnic są spoko.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów