jak już chcesz się dopierdalać do szczegółów to upewnij się chociaż że masz rację. Mimo że językiem urzędowym w Australii jest angielski to wyewoluował on w innym kierunku od RP tak daleko, że dzisiejsi lingwiści wyróżniają go już nie jako akcent a osobny język a więc określenie 'język Australijski' jest jak najbardziej poprawne.
Za darmo pewnie nie dostali. Koleś który leżał i nie chciał dać rąk do tyłu sam się o to prosił.
Nie wiem jak ty, ale ja nie widzę, żeby ten typ stawiał opór... Kazali mu paść na glebę to usiadł normalnie. A ci idioci się pastwili bez sensu. Ale to tak jest, jak ktoś za bardzo współpracuje to zostanie gorzej potraktowany od takiego co się rzuca.
A policjant w żółtym powinien być zawieszony na długi okres i ponownie przejść szkolenie. Drugi nagana. Policjanci nie powinni reagować w ten sposób bo to prowadzi tylko do jednego, do pogłębienia nienawiści do policji.
Jestem zwolennikiem takich akcji. I jak zawsze napiszę to co zawsze rzecz oczywista :
Tam się nie pierdolą, u nas tak powinno być
Było tak w latach 1981-1983.
Z tego co mi dziadek opowiadał to ciekawie to nie wyglądało.
Ale dla Ciebie pewnie byłby to czasy idealne, no jak to władza nie może mieć racji. Sprzeciw przeciwko komunizmowi? Pałą go, na pewno też byś powiedział że za darmo nie dostał
Bez pozdrowień
Oni też za darmo nie dostali prawda?
Budynek znajomy ?
[img:e9c48d5de7]http://www.muffetandlouisa.com/AboutUs/images/MuffetAndLouisa-Victoria.jpg[/img:e9c48d5de7]
MUFFET AND LOUISA - VICTORIA
1437 Store Street Victoria, BC V8W 3J6
Kanada
tu macie ulice
polecam widok z ulicy.
jeba*c takich lamusów! brawo dla policjanta! Gdyby nie był niczemu winny to by tak potraktowany nie został!
Ty naprawdę myślisz, że psy nigdy nie biją bez powodu?
ciekawe jak by zareagował, gdyby napadło na niego paru koksów, a on akurat zapomniałby służbowej broni...
policja powinna świecić przykładem i dbać o porządek publiczny...
a potem się kurwa dziwią, że powstaje "pokolenie JP"... :/
Ty naprawdę myślisz, że psy nigdy nie biją bez powodu?
ciekawe jak by zareagował, gdyby napadło na niego paru koksów, a on akurat zapomniałby służbowej broni...
policja powinna świecić przykładem i dbać o porządek publiczny...
a potem się kurwa dziwią, że powstaje "pokolenie JP"... :/
Tak myślę i o tym wiem że nie biją bez powodu. Porządek publiczny ma zabraniać ostrego postępowania dla pseudodresiarzo-pseudokibiców ? Moim zdaniem tak samo jak na tym filmiku powinni z nimi postępować. Nie wiesz co zrobili, prawdopodobnie coś ostrego jeśli tyle policjantów tam było i zakładali im kajdanki.
Pokolenie JP rośnie z braku wykształcenia, bezstresowego wychowania, Hiphopu, itp. Nie chce mi się wyliczać. Także uważam że dojrzejesz Reptile kiedyś do tego by uważać że JP jest nikomu nie potrzebne, ba! nawet uciążliwe i powoduje sam kłopoty.
@ ferro "bardziej anglia bo australijskiego zrozumiec sie nie da"
A jest język australijski? Myślałem że Australia ma język urzędowy angielski. Ale bardzo chętnie usłyszał bym coś po australijsku ;D Tamtejsze kangury pewnie napierdalają w takim języku ;p
uwierz mi, że ja majac zdany w anglii egzamin IELTS na 9pktow z 10 mam problem z rozumieniem autralijskiego Owszem oni w kontakcie z innymi osobami spoza Australii używaja akcentu i słow angielskich/amerykanskich, ale miedzy soba... nie idzie ich zrozumiec Nie dośc że nawijaja jak obłakani, to akcent nie doopisania i ich odpowiedniki/zamienniki słow angielskich.. masakra
co wy pierdolicie?! jak koles sie polozyl, usiadl to jakim prawem ta pala go napierdala?! kurwa lezacego kopac? dobrze ze mu nie zajebal w twarz jak mial kajdanki na rekach, nie mam nic do policji ale takie zachowanie jest po prostu karygodne. tam ma sie zachowywac policjant? cokolwiek zrobil ten koles to skandal. hitlerwcy tak robili ze kopali buciorami!
Za co? Za kłapanie ryjem Z władzą się nie dyskutuje i to sobie zapamiętaj.