📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Musiał odreagować kłótnie z żoną
Jestem zwolennikiem takich akcji. I jak zawsze napiszę to co zawsze rzecz oczywista :
Tam się nie pierdolą, u nas tak powinno być
Tam się nie pierdolą, u nas tak powinno być
a mi ten kolo koks przypomina żółtego ptaka z ul sezamkowej
nie pieprzył się jak baba z łobuzem...
krótka piłka. I nikt się nie stawia bo dostanie wpier***. Dzięki temu jest spokój.
A jest język australijski? Myślałem że Australia ma język urzędowy angielski. Ale bardzo chętnie usłyszał bym coś po australijsku ;D Tamtejsze kangury pewnie napierdalają w takim języku ;p
timmy, język rdzennych mieszkańców to nie ęgielski więc możemy przyjąć że napierdalają po australijsku :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów