Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę te wszystkie filmiki z chin ile rzeczy tam się w niewyjaśnionych okolicznościach po prostu pierdoli, najprawdopodobniej dlatego że są made in china, to mi się w głowie nie mieści, jak ludzie mogą kupować w Polsce chińskie samochody albo jak niektórzy mówią, że jak chińczycy zrobią odpowiednik boeinga czy airbusa to będą tym latać... Właścicielom chińskich samochodów to bym jeszcze przed zakupem dorzucał gratis 2 dni obowiązkowego scrollowania sadola w calu nauki że chińczycy to nawet dla siebie robią gówno. Tak wiem, mam telefon i gacie wyprodukowane w chinach... ale moje gacie to nie pędzący 2 tonowy chiński elektryczny pocisk na drodze. A chiny piszę z małej litery z braku szacunku do tych szczurów jak do niemców, pejsów, ukrów i ruskich.
Wbrew pozorom to... normalne.
Chiny są ok. 40 razy większe od Polski i z samego tego faktu więcej się tam dzieje.
Jest tam większość produkcji dla całego świata i więcej kamer niż w Polsce.
Czujesz się bezpieczniej w Polsce? Super.
Tylko, że w Polsce ukrywa się oficjalne ostrzeżenia na temat nadchodzącej powodzi , a utopione w samochodach zwłoki kwalifikuje się jako "ofiary wypadków drogowych". W pamięci będziesz mieć hasło "powódź" i kilka filmów.
W Chinach prawdopodobnie byłoby z tego wydarzenia jakieś 50 tysięcy filmów z monitoringów z każdą z ofiar z osobna.
W Chinach nie przestrzega się norm?
No nie wiem Oni tam mają karę śmierci za bardzo wiele przestępstw...
Jeżdżą kiepsko samochodami?
To spytam czy pamiętasz w kontekście złej jazdy samochodem tych kilka nazwisk:
Peretti, Majtczak, Hajto, Żak, Stuhr, Najsztub?
Jest tam większość produkcji dla całego świata i więcej kamer niż w Polsce.
Czujesz się bezpieczniej w Polsce? Super.
A uważasz, że od nadmaru tych kamer jest tam bezpieczniej? Nie, jest tylko więcej materiału na sadola + permanentna inwigilacja, to ja już wolę ten nasz Polski zaścianek.
Tylko, że w Polsce ukrywa się oficjalne ostrzeżenia na temat nadchodzącej powodzi , a utopione w samochodach zwłoki kwalifikuje się jako "ofiary wypadków drogowych". W pamięci będziesz mieć hasło "powódź" i kilka filmów. W Chinach prawdopodobnie byłoby z tego wydarzenia jakieś 50 tysięcy filmów z monitoringów z każdą z ofiar z osobna.
W Chinach nie przestrzega się norm?
No nie wiem Oni tam mają karę śmierci za bardzo wiele przestępstw...
Jaką władzę sobie wybraliście taką macie. Z resztą za covidu i poprzedniej władzy było lepiej? No ale tak, mamy teraz uśmiechniętą Polskę i trzeba się cieszyć, zapomniałem. Z resztą w chinach mimo kamer i tych kar to do dzisiaj utrzymują, że covid wyszedł ze zjedzonego nietoperza, no jak chuj, możesz mi założyć foliową czapeczkę ale w takie bajki wierzyłem jak miałem 3 latka.
Jeżdżą kiepsko samochodami?
To spytam czy pamiętasz w kontekście złej jazdy samochodem tych kilka nazwisk:
Peretti, Majtczak, Hajto, Żak, Stuhr, Najsztub?
Od dawna uważam, że nie każdy nadaje się do tego, żeby prowadzić samochód i presja społeczna żeby mieć prawo jazdy zaraz po skończeniu 18 to bzdura. A na te nazwiska szczam ciepłym moczem, z resztą tych "sławnych" było więcej, a jeszcze bardziej wkurwia mnie uniewinnianie takich kutasiarzy przez sądy np. "ze względu na dorobek artystyczny".
No ale jaką sobie władzę wybieracie od kilkudziesięciu lat, tak macie.
Jakkolwiek faktycznie mają tam social credit, władzę partii, kary za powiedzenie czegoś co miejscowy bonzo nie lubi, itp — ale nadal 95% przestępstw które kamery łapią i winowajcy dostają -social credit faktycznie na karę zasługuje.A uważasz, że od nadmaru tych kamer jest tam bezpieczniej? Nie, jest tylko więcej materiału na sadola + permanentna inwigilacja, to ja już wolę ten nasz Polski zaścianek.
[ Dodano: 2024-10-04, 00:26 ]
Wróć - Tylko eksport Droga zewnętrzna
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów