📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Pewnie myślał, że go na szybko ominie, więc nawet nie zwalniał, a tu niespodzianka, ktoś jedzie zza łuku.
I tak dobrze wybrał, spierdolina bez wyobraźni by pojechała na czołówkę.
I tak dobrze wybrał, spierdolina bez wyobraźni by pojechała na czołówkę.
@uho82
Nie zobaczyć traktora to jest chuj.
Jakieś 10 lat temu kumpel rowerem jechał i wyjebał w tira (stojącego).
Twierdził idiota, że oczy miał zamknięte.
Nie zobaczyć traktora to jest chuj.
Jakieś 10 lat temu kumpel rowerem jechał i wyjebał w tira (stojącego).
Twierdził idiota, że oczy miał zamknięte.
Nieistotne jaka jest rosyjska droga, grunt to zapierdalać na pełnej kurwie.
Jest prze chuj opanowany. Zero hamowania, zero poślizgu, idealnie znalazł lukę.
@ bzyk1357
U mnie to samo kumpel wjechał w tira stojącego rowerem bo patrzył się czy ma proste koło, chłopak rozciął sobie głowe
U mnie to samo kumpel wjechał w tira stojącego rowerem bo patrzył się czy ma proste koło, chłopak rozciął sobie głowe
Apropo takich historyjek to ja słyszałem do tej pory najlepszą: Kumpel jadąc rowerem miał wypadek z samolotem....
Rozwinięcie: kumpel jechał sobie rowerem ulicą, a przed nim jechał gosciu co miał na lawecie samolot (taki jakiś mały awionetke czy jak sie to tam nazywa). Zapaliło sie czerwone światło na skrzyżowaniu i gosc z przyczepą zahamował a kumpel patrzył gdzies (chuj wie gdzie tylko nie przed siebie) i uderzył w wystający kawałek skrzydła (samolot był rozebrany ale i tak są takie dziwne wystające kawałki skrzydła).
A co do filmu - tu sie okazało ze prędkość ratuje, gdyby jechał wolniej to wbiłby sie na niego ten samochód.
Takie troche oszukać przeznaczenie. :p
Rozwinięcie: kumpel jechał sobie rowerem ulicą, a przed nim jechał gosciu co miał na lawecie samolot (taki jakiś mały awionetke czy jak sie to tam nazywa). Zapaliło sie czerwone światło na skrzyżowaniu i gosc z przyczepą zahamował a kumpel patrzył gdzies (chuj wie gdzie tylko nie przed siebie) i uderzył w wystający kawałek skrzydła (samolot był rozebrany ale i tak są takie dziwne wystające kawałki skrzydła).
A co do filmu - tu sie okazało ze prędkość ratuje, gdyby jechał wolniej to wbiłby sie na niego ten samochód.
Takie troche oszukać przeznaczenie. :p
Brawo dla kierowcy za opanowanie i świetny manewr, soczysty liść na pysk dla baby za piski. Jakby to ona prowadziła to wjebała by hamulec w podłogę i przykurwiła w to latające auto.
@B00mba0018
Gdyby jechał wolniej to auto zaczęłoby wyprzedzać traktor, skończyliby alko czołowo, albo nic by się nie wydarzyło, bo tamten kierowca spokojnie wyprzedziłby ciągnik. Swoją drogą tamten kierowca niezły debil, jak chciał wyprzedzać w takim miejscu o takiej widoczności.
Także, gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem.
Gdyby jechał wolniej to auto zaczęłoby wyprzedzać traktor, skończyliby alko czołowo, albo nic by się nie wydarzyło, bo tamten kierowca spokojnie wyprzedziłby ciągnik. Swoją drogą tamten kierowca niezły debil, jak chciał wyprzedzać w takim miejscu o takiej widoczności.
Także, gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem.
godne szybkich i wscieklych
Szczególnie jak się tak zapitala na takiej drodze - na pewno nie ma rzeczy niemożliwych :-p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów