📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To się kurwa zdziwiła,
Kodeks Hammurabiego inną karę przewiduje
§ 205 Jeśli niewolnik obywatela w policzek obywatela uderzył, ucho mu utną.
Kodeks Hammurabiego inną karę przewiduje
§ 205 Jeśli niewolnik obywatela w policzek obywatela uderzył, ucho mu utną.
Murzyny ostatni bastion naturalności, kobity tam jak w zegarku chodzą, tylko głupim pindom z europy przychodzi do głowy uderzyć faceta - zaraz znajdzie się tysiąc rycerzy o białym koniu.
Cytat:
- zaraz znajdzie się tysiąc rycerzy o białym koniu.
Sranie w banie.
Nie raz widziałem jadąc że babka dostaje w mordę na środku ulicy od faceta, nikt nawet nie podszedł żeby coś powiedzieć a co dopiero w obronie stanąć.
90% tych "Ja bym mu jebnął" internetowych napinaczy przechodzi obok takiej akcji obsranych żeby im się jeszcze nie dostało
@ up
Ja też nie raz widziałem, jak kobieta w papę dostaje, ale nie reagowałem, bo zawsze to był jeden strzał i zakładam, że był on wychowawczy, gdyby gościu zaczął napierdalać ją raz za razem, to inna sprawa
Ja też nie raz widziałem, jak kobieta w papę dostaje, ale nie reagowałem, bo zawsze to był jeden strzał i zakładam, że był on wychowawczy, gdyby gościu zaczął napierdalać ją raz za razem, to inna sprawa
Cytat:
@ up
Ja tam jestem za równouprawnieniem, skoro kobieta może faceta spoliczkować to i facet kobietę.
I chuj z "rycerzami" i "honorem", skoro podnosi łapę na faceta znaczy że jest na tyle twarda żeby się obronić przed kontratakiem.
Od pewnego czasu zaczęło mnie wkurwiać właśnie to że facet nie może kobiety nawet popchnąć "bo źle, tak nie wolno", a to z powodu iż większość tych "kobiet" na miano kobiety nie zasługuje, skoro takie waleczne się robią to wpierdol dostają.
Jak się nie umie reprezentować tego poziomu to lepiej łapami nie machać.
Co za czasy... żeby niglet na białego w świetle prawa mógł rękę podnieść... świat się kończy
Deadlyo napisał/a:
Sranie w banie.
Nie raz widziałem jadąc że babka dostaje w mordę na środku ulicy od faceta, nikt nawet nie podszedł żeby coś powiedzieć a co dopiero w obronie stanąć.
90% tych "Ja bym mu jebnął" internetowych napinaczy przechodzi obok takiej akcji obsranych żeby im się jeszcze nie dostało
Też byłem świadkiem podobnej akcji w Lublinie na juwenaliach, akurat jechałem obok przystanku gdzie było bardzo dużo studentów i nagle chłopak jednej dziewczynie dał z pieści prostego w twarz po tej sytuacji chłopaki niewiele myśląc zaczeli go napierdalać niemiłosiernie a było tam z 60 osób jak to na juwenaliach, dziewczyna została zaatakowana przez faceta to tłum pomógł jakby było odwrotnie to nie wiem ale sądze że nie skocziliby w kilkunastu na dziewczyne :V
Prosta sprawa, kobiety uderzyć facet nie może! Od tego warunku są dwa odstępstwa: 1. kiedy kobiecie wydaje się że jest bezkarna więc uderza faceta (nie dotyczy wkurwionej nie bez powodu żony/dziewczyny/matki) 2. kiedy kobieta atakuje twoją kobietę, siostrę, matkę, córkę, młodego syna, wnuka lub niszczy złośliwie twoją własność. W tych dwóch przypadkach przyjeb bez ogródek, niech się zdziwi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów