📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wydaj 200 zł na kolacje - nie por🤬aj bo zachciało Ci się zartów, szczyt debilizmu, mógł od razu pójśc na dz🤬ki
HAL9000/2 napisał/a:
dziś po uroczystej kolacji nie będzie r🤬ania
Jak już będzie musiała dawać, żeby zjeść - to się nauczy pokory.
@AyCaramba Ja robię przykładowo po to, żeby później mieć wizualne porównanie między knajpami lub dowód jak ktoś mi mówi "jakie tam jest zajebiste żarcie".
Warcrimer napisał/a:
@AyCaramba Ja robię przykładowo po to, żeby później mieć wizualne porównanie między knajpami lub dowód jak ktoś mi mówi "jakie tam jest zajebiste żarcie".
Fajna wymówka na swoje sp🤬olenie.
Już tyle razy były wrzucane tu podobne manewry. Komu to potrzebne? Dlaczego?
Warcrimer napisał/a:
K🤬a to tak jak pojechać na rokse i p🤬lnąć na dzień dobry zdjęcie p🤬dy

Ta moda na robienie zdjęć żarcia i umieszczanie ich na fejsikach czy innych tłiterach jest kuriozalna.
Co kogo obchodzi twoje żarcie?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Ta moda na robienie zdjęć żarcia i umieszczanie ich na fejsikach czy innych tłiterach jest kuriozalna.
To równie fascynujące jak zdjęcia dziubka w klopie, rzygowin niemowlaka na świeżo zakupionym ciuchu w zęzarze czy haemie albo też polowanie na najnowszego srajfona rozdawanego na prawo i lewo...
Słowem - życie jest bez sensu bez profilu na F,I czy też T.
Moje jest równie jałowe niczym powierzchnia Księżyca od dupy strony.

AyCaramba napisał/a:
Po c🤬j robić zdjęcia żarciu?
Żeby się pochwalić czym będziesz srał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie