📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pozbywa się świadków? Aha a ja sądziłem że tylko dają amunicję dla mediów bo jakby nie było wszystko się nagrało i jest jeszcze więcej świadków.
Oznaczają mieszkania, do których mają wpaść, po uspokojeniu burd na ulicach.
Przecież był agresywny. Słaba ta ich broń skoro szyby nie rozbiła...
demokracja po Amerykańsku: masz prawo do wszystkiego jeśli my nie mamy innego zdania....
Nie wyobrażam sobie żeby Polska stanęła na głowie z powodu odjebania jednego naćpanego przestępcy, jeszcze pewnie dałbym piwo pod takim nagraniem....
Nie wyobrażam sobie żeby Polska stanęła na głowie z powodu odjebania jednego naćpanego przestępcy, jeszcze pewnie dałbym piwo pod takim nagraniem....
chorym napisał/a:
Policja w Kentucky pozbywa sie swiadkow podczas wymierzania sprawiedliwości.
Niepotrzebnie. Kibicujemy im całym sercem, niech floydują ten brud z ulic jak tylko chcą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów