Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Będą robić laskę nowym włodarzom, aby tylko pozostać na garnuszku. W skrócie nic się nie zmieni.
Jak ktoś ma jakieś złudzenia że zmiana władzy to koniec kolesiostwa to ma łeb zdrowo przeryty propagandą z jednej bądź drugiej strony.
Przypomnę tylko jak wyglądało przejecie władzy 8 lat temu przez PIS, i ile tłustych świń z poprzedniego systemu PO nagle zmieniło plakietkę, aby tylko zostać przy korycie.
Z premierem na czele
No nie wiem.
Na wiecu w Białymstoku przysięgał, że tak nie będzie.
Ale na wiecu w Poznaniu przysięgał, że tak będzie.
A Donald dotrzymuje słowa
To niech będzie w Białymstoku, a Białystok oddać Białorusi, na rok...
tutaj ruskie menele chciały poczuć tylko smak pały jeden drugiego, nikt nie strzelał - bo nie zdążył
Taaa na pewno...
- No Iwan, teraz twoja kolej...
- Paszoł na chuj, pidoras...
To niech będzie w Białymstoku, a Białystok oddać Białorusi, na rok...
Taaa na pewno...
- No Iwan, teraz twoja kolej...
- Paszoł na chuj, pidoras...
ew. zachowanie znane z niektórych filmików gdy zaciekły alkoholik dostaje balonik do dmuchania a ten pije.
Tutaj może to samo się z kutasem zadziało.
Widzisz, napijesz się, z kolegami jesteś a i tak głupio wyjdzie
Zbysław napisał/a:
tak będzie w pl. jak wygra tusk
No nie wiem.
Oj, pedałki, pedałki, boicie się, że Kaczy i Macierewiczowy pedał straci władzę? To ciekawe jak bardzo pisowczyki8 negują homoseksualizm mając szefów PiS orientacji homoseksualnej. To tak jakaś paranoja umysłowa pisowczyków?
Pieknie potraktowal pederastow. Szkoda zeim nie wjebal
To się kaczor z tyskiem nawet o tę dziedzinę bije
Tam jest wiecej normalnych ludzi niz w tym pieknym kolorowym eurokolchozie.
Pieknie potraktowal pederastow. Szkoda zeim nie wjebal
Czyli te dwa pedały tez są normalne? Logika kacapa
człowiek stara się być tolerancyjny ale jak coś takiego widzi to zbiera się w nim odruch wymiotny
jak robisz to swojemu księdzu to jakoś cię nie cofa
No nie wiem.
Przecież to kaczor pierdolił kiedyś jak połamany, że cyt.: "Nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne".
Prawda jest o wiele gorsza, bo tak naprawdę dla niego, białe jest czarne, a czarne jest różowe.
Jak ktoś ma jakieś złudzenia że zmiana władzy to koniec kolesiostwa to ma łeb zdrowo przeryty propagandą z jednej bądź drugiej strony.
Przypomnę tylko jak wyglądało przejecie władzy 8 lat temu przez PIS, i ile tłustych świń z poprzedniego systemu PO nagle zmieniło plakietkę, aby tylko zostać przy korycie.
Najlepszym tego przykładem jest Mateusz Morawiecki, doradca Tuska w poprzednim rządzie, który teraz gryzie rękę, która go karmiła.
Masz rację @henzo31, oni wszyscy, czy z lewa, czy z prawa, to jedna kurwa, jeden złodziej, ale kolesie z PiS to już przeszli samych siebie w tym aspekcie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów