Przeszkodził im w miłosnych igraszkach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Tacy postępowi, europejscy.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
tak będzie w pl. jak wygra tusk
Zbysław napisał/a:
No nie wiem.
Na wiecu w Białymstoku przysięgał, że tak nie będzie.
Ale na wiecu w Poznaniu przysięgał, że tak będzie.
A Donald dotrzymuje słowa
Zbysław napisał/a:
Bezrobotni byli członkowie zarządów państwowych spółek będę robić laskę, żeby przeżyć?
htp napisał/a:
Bezrobotni byli członkowie zarządów państwowych spółek będę robić laskę, żeby przeżyć?
Będą robić laskę nowym włodarzom, aby tylko pozostać na garnuszku. W skrócie nic się nie zmieni.
Jak ktoś ma jakieś złudzenia że zmiana władzy to koniec kolesiostwa to ma łeb zdrowo przeryty propagandą z jednej bądź drugiej strony.
Przypomnę tylko jak wyglądało przejecie władzy 8 lat temu przez PIS, i ile tłustych świń z poprzedniego systemu PO nagle zmieniło plakietkę, aby tylko zostać przy korycie.
człowiek stara się być tolerancyjny ale jak coś takiego widzi to zbiera się w nim odruch wymiotny
Do tych, którzy nie stanowili przeważnie większego zagrożenia jeden policjant potrafił wyjebać cały magazynek i zgon na miejscu, a tutaj murzyn z maczeta biegnie ma psa i kilku policjantów oddaja jedynie kilka strzałów, a małpa przeżyła.
Shadow_IQ napisał/a:
Do tych, którzy nie stanowili przeważnie większego zagrożenia jeden policjant potrafił wyjebać cały magazynek i zgon na miejscu, a tutaj murzyn z maczeta biegnie ma psa i kilku policjantów oddaja jedynie kilka strzałów, a małpa przeżyła.
tutaj ruskie menele chciały poczuć tylko smak pały jeden drugiego, nikt nie strzelał - bo nie zdążył
Pełna zgoda. Jarek nie będzie miał nic innego do roboty poza obciąganiem na dworcu centralnym
To te tradycyjne wartości których broni Putin. Pijaństwo? Jest! Pedalstwo? Jest! Brakuje tylko złodziejstwa oraz ludobójstwa i mamy komplet tradycyjnych wartości rosyjskich.
i bardzo dobrze. Nie ma takiego pedałowania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów