pewnie kolejny Hamburger co kupił na kredyt a potem zdziwko, że jak nie płaci to nie ma prawa mieć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ale powiem wam, podoba mi sie to porywanie z ulicy samochodów z właścicielem w środku
dureń o blokadzie dyfra zapomniał. z blokadą raz dwa się uwalniam w takich sytuacjach
beeveer napisał/a:
z blokadą raz dwa się uwalniam w takich sytuacjach
Często masz takie akcje?
Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Pełno w stanach debili, co żyją w norze, dom się rozlatuje, wygląda gorzej niż obora a na podjeździe na kredycik stoi nowy ford F150.
DarthMoon napisał/a:
Pełno w stanach debili, co żyją w norze, dom się rozlatuje, wygląda gorzej niż obora a na podjeździe na kredycik stoi nowy ford F150.
Czemu debili? Jeśli im tak pasuje i są z tym szczęśliwi, to ich sprawa. No ale oczywiście cebulaczki żyją tylko po to, żeby ciułać na 500+ i potem dupka boli jak ktoś się ośmieli żyć inaczej
Uwierz kolego, ze ten ford kosztuje $249 miesiecznie przez 24 miesiace, wiec dla takiego Amerykanina to zaden kredyt.
Ale wyzej jest dobry komentarz, ty polaczku zyjesz tylko po to, zeby ciulac kasiore na starego Gulfa 3 w TDI, lub V w 1.9 TDI, bo "te auta to klasyki a nie to co te nowe sama EREKTRONIKA"
Pojedz ty do USA i sie wypowiadaj na ten temat, bo to co widzisz w TV to sie mija z prawdą
Nie rozumiem tych amerykanow bo dlug i tak zostaje a jak zniszcza samochod to ani auta ani kasy
biosone
naprawdę, chcesz zrozumieć murzyna, weź przestań
choć i od białych amerykanów czasem nie można wymagać logiki
poniekąd
tak samo jest u ruskich, gdy posłucham najczęściej podpitych obywateli, oglądających na codzień propagandę, gdzie pierdolą bajki na temat historii jakiejkolwiek, byle słusznej
ale plemię czosnkiem pachnące jest ZADOWOLONE
naprawdę, chcesz zrozumieć murzyna, weź przestań
choć i od białych amerykanów czasem nie można wymagać logiki
poniekąd
tak samo jest u ruskich, gdy posłucham najczęściej podpitych obywateli, oglądających na codzień propagandę, gdzie pierdolą bajki na temat historii jakiejkolwiek, byle słusznej
ale plemię czosnkiem pachnące jest ZADOWOLONE
@biosone USA to nie polska, jak ci repo zabiera samochod czy dom to dlug praktycznie z automatu jest anulowany, tylko w Europie moga ci zabrac wszystko i dalej bedziesz musial placic kolejne 20 lat za cos czego nie masz ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów