📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A już myślałem że zrobią go na ,,Chińczyka" - dobić odrazu zanim złoży zeznania:D
Że sie nie bał czymś zarazić. Mam nadzieje że miał chusteczki dezynfekcyjne w aucie.
Ale szybko się zorientował że zjebał, plan był dać w mordę a nie zabić. I myk zbroja rycerza obsrana.
ZlyPies napisał/a:
Ale szybko się zorientował że zjebał, plan był dać w mordę a nie zabić. I myk zbroja rycerza obsrana.
Posprzątał padlinę z ulicy. Ciapak po kąpieli w Gangesie już pewnie śmiga tuk tukiem zgodnie z kierunkiem jazdy
Prawidłowo, ale to trzeba przytrzymać żeby głową nie zajebał o asfalt bo można później ćwiarę dostać, albo lepiej.
Lewa strona i ciapki czyli indie. Ktoś w areszcie procesu nie dożyje.
Czy mi sie wydaje czy on zajebał jakiemuś 11 latkowi i zgrywa gangusa przed kolegami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów