📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Trzeba być naprawdę upośledzonym żeby się nie kapnąć że to ustawka.
Fejk nie fejk, i tak miło się patrzy jak kolejny ajfon daje nura
"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES. Much PAIN but still time. EELRIJUE. There is GOOD out there. We OPpose DECEPTION. Conduit CLOSING"
ja pierdole, poproś rodziców to może na komunie dostaniesz ajfona
up, up and up
wy to zawsze musicie wszystko spierdolić :/
wy to zawsze musicie wszystko spierdolić :/
buthros napisał/a:
Fejk nie fejk, i tak miło się patrzy jak kolejny ajfon daje nura
Skąd wiesz, że akurat ajfon? Ja tam mikroskopu w oczach nie mam. :/
Jak fejk, to chuj z tym. Jak by tak na prawdę to stare pudło zrobiło, to by się pożegnała ze swoim wózeczkiem.
SteelMike napisał/a:
Skąd wiesz, że akurat ajfon? Ja tam mikroskopu w oczach nie mam. :/
Po kiego grzyba się czepiasz, może ja mam mikroskop w oczach Ty ruska ślepoto...
Wbiłem, pośmiałem się, przeczytałem twój komentarz i już mnie to nie bawi bo jak to powiedziałeś - jest to ustawka. Dzięki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów