Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie. Od ukraińskiej.
no to pewnie wiesz, że ukraińska propaganda strasznie chwali polski rząd i zachęca Polskę do wojny...
Nie. Od ukraińskiej.
Następny pożyteczny debil a reszta półmózgów przyklaskuje xD w Polsce jak w lesie.
Nie. Od ukraińskiej.
Ty, i Ci ktorzy ci piwko postawili za ten komentarz musieliście byc miękkim chujem robieni na smietniku.
Moze nam zaraz opowiesz, ze ruskie kurwy nie atakują ukraincow, a sama wojne nazwiesz specjalna operacja wojskowa?
Nie wiem ile masz lat, ale strzelam ze jestes z pokolenia milenialsow ktorzy maja chuja pojecia o zyciu i historii czerwonego scierwa bo wszystko mamusia i tatus dali Ci przemielone i wyplute do zawszonej mordy. A jezeli jestes starszy a co gorsza mogles sie wychowywać w komunie to wspolczuje braku mozgu
no to pewnie wiesz, że ukraińska propaganda strasznie chwali polski rząd i zachęca Polskę do wojny...
Następny pożyteczny debil a reszta półmózgów przyklaskuje xD w Polsce jak w lesie.
Ty, i Ci ktorzy ci piwko postawili za ten komentarz musieliście byc miękkim chujem robieni na smietniku.
Moze nam zaraz opowiesz, ze ruskie kurwy nie atakują ukraincow, a sama wojne nazwiesz specjalna operacja wojskowa?
Nie wiem ile masz lat, ale strzelam ze jestes z pokolenia milenialsow ktorzy maja chuja pojecia o zyciu i historii czerwonego scierwa bo wszystko mamusia i tatus dali Ci przemielone i wyplute do zawszonej mordy. A jezeli jestes starszy a co gorsza mogles sie wychowywać w komunie to wspolczuje braku mozgu
Ruchacie już Ukrainki i adoptowaliscie ich dzieci?
Uwielbiam takich napinaczy. Jeszcze raz powtórzę, bo nie do wszystkich doleciało. W dupie mam kto tą wojnę wygrywa/przegrywa. Ukrainców tak samo jak i ruskich nie znosiłem jeszcze przed wybuchem tej wojenki. Propaganda za to, jak to propaganda, służy robieniu papki z mózgu. Nie ważne, czy rosyjska, czy ukraińska. Miej wyjebane a będzie ci dane. A od samej ilości tego pierdolenia o tym jaki to naród ukraiński jest zajebisty i niezwyciężony już mi się zygac chce.
A co do pana Jokerda, to mam dla niego radę. Idź się leczyć człowieku.
Mnie się podoba. Jak w Polin były tak z 15-20 lat wstecz takie skurwiałe akcje, że pierdolone gminne kacyki kupowały fotoradary wielkości pralki żeby czesać frajerów na drogach krajowych. Złodzieje pierdolone, nie raz fałszowali tablice w power poincie doklejali etc. Kiedyś jeden mój sasiad jeżdżący TiR-em wyjebał na pełnej pycie w taki fotoradar w jakiejś pierdolonej gminie przed Koszalinem. Był świadek, oczywiście parch ze straży gminnej, czyli podchujaszczy jakiegoś kacyka, jak on się n ie na mamlał w Śądzie, jak się nie nazeznawał i co? I Chuj wielki sąsiadowi zrobili bi powiedział krótko: Tak, wysoki sądzie, skasowałem ten fotoradar na poboczu drogi nr..., przyznaję się...usłuszałem bowiem dziwne wibrujące dźwieki i myślałem że coś złego dzieje się z zestawem. Ale mam jeszcze do zakomunikowania informację, wg kodeksu Prawo o Ruchu Drogowym , pobocze utwardzone stanowi część drogi publicznej i nic nie powinno tam stać, a jeśli już to jest pojazd (he, he, cwaniaczki miały taki fotoradar na kółkach do ciągania za jakimś atuem Dacia z hakiem), to powinien być oznakowany, zwłaszcza jeśli wykonuje czynności kontrolne na drodze mające wpływ na bezpieczeństwo publiczne. Sąd na jednej rozprawie oddalił sprawę, wpierdolił gminie mandat, a uszkodzenia TiR-a nakazał naprawić z budżetu gminy lub z ubezpieczenia. Mało tego, sąsiad mając orzeczenie prawomocne w ręku poszedł do Sądu po odszkodowanie za straty moralne, finansowe bo nie pracował w tym czasie ze względu na zatrzymanie zestawu na zasranym parkingu ... i wygrał 75000 zeta. he he
Zastanawiam się czy jesteś tak głupi, że uwierzyłeś mu w tą bajkę, czy też jesteś tak głupi, że myślisz że tu ktokolwiek w nią uwierzy... innej możliwości nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów