📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zaraz skonczy sie socjalizm takze w Wenezueli
Jak te socjalistyczne kurwy utrzymają swoje mordy przy korycie, to za kilka lat sami się przekonamy jak to jest mieszkać w Wenezueli.
Rozjezdzać obywatela który prostestuje przeciw komus kto rozjebał cały kraj... Kurwa trzymaj mnie
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:
Kraj który ma złoża ropy,a ludzie z głodu umierają,ale tak się kończą rządy prawackich hitlerowców
Co ty bredzisz ?! Za prawicowej dyktatury w latach 50 i 60 był to jeden z najbogatszych krajów ameryki południowej. Burdel zaczął się właśnie po przejęciu władzy przez socjalistów którzy znacjonalizowali przemysł naftowy o który oparta była gospodarka Wenezueli. A później w ten socjalizm tylko brnęli. Najpierw Chavez po tym jak zdechł, Maduro. Klasyczny przykład tego że "socjalizm jest fajny dopóki nie skończą się cudze pieniądze". BTW Polska jest na najprostszej drodze do powtórzenia tego scenariusza, tyle że my mamy szanse na łagodniejsze pierdolnięcie w ziemię bo spadniemy z niższego pułapu.
Wspaniały socjalizm zazwyczaj kończy się rozjeżdżaniem ludzi czołgami / wozami opancerzonymi
Rowniez polecam, gosc pokazuje samo sedno problemu z jakim borykaja sie Wenezuelczycy
Bez planu, bez kanału, bez YT, bez kurwa Internetu?! Chuj to kogo obchodzi.. wypierdalac na youtuby.. wiemy że ten świat jest pojebany, dlatego jesteśmy na sadisticu debilu
mieszalniapasz napisał/a:
Wspaniały socjalizm zazwyczaj kończy się rozjeżdżaniem ludzi czołgami / wozami opancerzonymi
w takim razie tak się powinno potraktować ZNP i po protestach nierobów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów