Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale Was pieknie wytresowal pracodawca. Brawo ja
Ja jestem pracodawcą jak już, a twój tok myślenia typu szufladkowanie jest po prostu zjebany i prostacki. Nikt nie lubi tego typu wandalizmu. Generuje on tylko niepotrzebne problemy, straty i smutek.
Ja jestem pracodawcą jak już, a twój tok myślenia typu szufladkowanie jest po prostu zjebany i prostacki. Nikt nie lubi tego typu wandalizmu. Generuje on tylko niepotrzebne problemy, straty i smutek.
Bait za baitem tu leciał w wątku
typ myśli ze to pracodawca bedzie sprzątał po tych komediantach xD i bedzie płacił za te kartoniki z własnej kieszeni XD widac ze matka nadal Cie na zakupy zabiera.
A niby kto to posprząta i za czyj koszt debilu?
To kurwa zapłać za to jak go tak tlumaczysz. 100 rozjebanych i złożonych kartoników to jednak jest jakaś wartość i włożona praca. Po co się według ciebie otwiera firmę? Po to kurwa, żeby zarobić, a taki debil własnie wszystkimi tymi kartonikami uciął o tyle zarobek tych ludzi i zmarnował ich czas. Nie wiesz jak działa ten świat bo widocznie mieszkasz dalej z mamusią która cię utrzymuje więc łaskawie się nie odzywaj.
Proszę Pana, zesrał się Pan
To kurwa zapłać za to jak go tak tlumaczysz. 100 rozjebanych i złożonych kartoników to jednak jest jakaś wartość i włożona praca. Po co się według ciebie otwiera firmę? Po to kurwa, żeby zarobić, a taki debil własnie wszystkimi tymi kartonikami uciął o tyle zarobek tych ludzi i zmarnował ich czas. Nie wiesz jak działa ten świat bo widocznie mieszkasz dalej z mamusią która cię utrzymuje więc łaskawie się nie odzywaj.
Hahahahaha faktycznie nie wiem, skoro taki lamus dobiera się do klawiatura i może się wypowiedzieć. Jak już od cycka się oderwiesz, to przyjdź, wuja Ci pokaże jak wyglada życie, i jak ten świat jest piękny jak takie pizdy jak Ty pracują na Ciebie = )
Grauby nie wytrzymał i wyjebał go z roboty. Czego tu nie rozumiesz...?
Nie zesraj się tam emocjonalny zjebie. Gosc tekst z filmu zacytował.
Prawda, przykre jest to jakie maja podejście ludzie do cudzej pracy i wartości. Najgorsze jest, to że ta ameba umysłowa niekoniecznie musi jeszcze mieszkać z rodzicami. Wśród pozornie dorosłych ludzi tez pełno jest idiotów, którzy za nic maja cudzą własność. Szczególnie gdy sami niewiele posiadają, bo nie wiedzą ile pracy koś musiał włożyć by zarobić na dane dobra materialne.
Ale Was pieknie wytresowal pracodawca. Brawo ja
Ograniczanie bezsensownych strat jako element poddańczej tresury? Może niesranie pod siebie też uznać za przejaw bezkrytycznego podporządkowania?
Brak szacunku dla firmy, nie jest przejawem szacunku dla siebie.
To jest taki sam poziom zjebania jak żyłowanie Areczków w januszexach, tylko odbywa się w drugą stronę.
I w efekcie zamiast rozwijać kulturę pracy, to się piętrzy takie zbydlęcenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów