📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
aż mi się przypomniało; przechodzi niewidomy koło sklepu rybnego i woła; cześć dziewczyny!
Halman napisał/a:
aż mi się przypomniało; przechodzi niewidomy koło sklepu rybnego i woła; cześć dziewczyny!
Prawie tak dobry jak Strasburgera.
Z takim celem to pani powinna zastąpić połowę naszej reprezentacji w piłce nożnej...
Jebie fejkiem na kilometr.
Woda w zbiorniku nawet nie drgnęła. Najpierw przy wyskoku i później przy "powrocie".
Woda w zbiorniku nawet nie drgnęła. Najpierw przy wyskoku i później przy "powrocie".
wertuqq napisał/a:
Jebie fejkiem na kilometr.
co nie znaczy, że nie jest śmieszne
to chyba nie pierwsza próba ucieczki z rybnego "ośfjecimia"
No i cały but ujebany w rybim śluzie. Świetny plan.
I to kurwa zaznaczanie kółkiem i zbliżanie na filmiku, na którym nic innego się kurwa nie dzieje
I to kurwa zaznaczanie kółkiem i zbliżanie na filmiku, na którym nic innego się kurwa nie dzieje
I co ty kurwa wrzucasz gównowrzucie? Co w tym sadystycznego? Po innymi tematami to pierwszy prujesz pizdę że sadistic umiera a sam wrzucasz chujnię bo nic innego nie potrafisz znaleźć.
Niech się uczą barany z naszej pseudo footbolowej kadry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów