📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę, co za zjeb tak zapętla.
Jest to w Juesej więc pewnie nie małe odszkodowanko wywalczył
@Christophus_PL
"Jest to w Juesej więc" bardziej niż na pewno nic nie wywalczył, a już na pewno gówno dostał.
"Jest to w Juesej więc" bardziej niż na pewno nic nie wywalczył, a już na pewno gówno dostał.
potrącony koleś cieszy się, bo wie, że będzie miał pieniądze z odszkodowania
Mogę prosić o powtórkę? uzasadniam: mam zespół downa i mam 1,5 sprawnych oczu.
dziękuje
dzień dobry
dziękuje
dzień dobry
Nie kumam tych hamburgerów. Tyle jest nagrań, gdzie nie radzą sobie z automatem w samochodzie. Może powinni przerzucić z powrotem na ręczną?
Ja pierdolę. Potrącił kolesia kilka razy a tamten jak pizda za każdym razem olewał sprawę.
szopenfeldziarz napisał/a:
Nie kumam tych hamburgerów. Tyle jest nagrań, gdzie nie radzą sobie z automatem w samochodzie. Może powinni przerzucić z powrotem na ręczną?
To by w ogóle paraliż komunikacyjny nastąpił. Przecież oni nie umieją sprzęgła używać.
Chyba nawet na sadolu był zrzut ekranu z jakiegoś forum, gdzie hamburger po przyjeździe do Europy płakał po internetach, że jak to, w samochodzie aż 3 pedały, skoro on ma tylko dwie nogi i co z tym fantem zrobić. Ktoś mu odpisał, że skoro nie ma czym naciskać na trzeci, to znaczy, że nie da rady zaspokoić żadnej europejskiej kobiety.
Inna historia (też tu gdzieś była) jakiś złodziej aut w USA nie dał rady skroić fury z manualną skrzynią.
Jak zwykle brak kontekstu. Filmik stary jak świat, nieudolnie zmontowany a kręcący to idiota.
Śpieszę z wyjaśnieniem:
Policjant zawracając przypadkiem uderzył stojącego na poboczu skejta. Wyszedł, przepraszał, łapał się za głowę. Nie wiadomo czy przyczyną był błąd przy skręcaniu i wciśnięcie gazu do oporu zamiast hamulca czy po prostu policjant patrzył gdzie indziej. Mimo wszystko nic się nie stało. Policjant proponował transport do szpitala - młody odmówił. Przeprosił jeszcze raz i się rozjechali.
Teraz wyobraźcie sobie taką sytuację, jesteście jej świadkami. Puknął go - zdarza się, żadne wielkie halo. A w tym momencie wyskakuje małpa z telefonem krzycząca "HOLY SHIT POLICE BRUTALITY BLA BLA HAHAHA I GOT THIS ON CAMERA BRRRRRRAAAAAAH".
Śpieszę z wyjaśnieniem:
Policjant zawracając przypadkiem uderzył stojącego na poboczu skejta. Wyszedł, przepraszał, łapał się za głowę. Nie wiadomo czy przyczyną był błąd przy skręcaniu i wciśnięcie gazu do oporu zamiast hamulca czy po prostu policjant patrzył gdzie indziej. Mimo wszystko nic się nie stało. Policjant proponował transport do szpitala - młody odmówił. Przeprosił jeszcze raz i się rozjechali.
Teraz wyobraźcie sobie taką sytuację, jesteście jej świadkami. Puknął go - zdarza się, żadne wielkie halo. A w tym momencie wyskakuje małpa z telefonem krzycząca "HOLY SHIT POLICE BRUTALITY BLA BLA HAHAHA I GOT THIS ON CAMERA BRRRRRRAAAAAAH".
Przecież to fejkowy samochód. Nie jest pomalowany, nie ma kogutów tylko przyklejone na magnes napisy. Chłopcy sobie nakręcili śmieszny filmik o brutalności Policji.
Brawa dla pana policjanta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów