18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
corey 2013-04-05, 23:09 16
szmatogłowy znowu strzelał z kałacha do czołgu...
Tym się różnią od ludzi, ludzie uczą się na błędach...
Zgłoś
Sarissofoi 2013-04-05, 23:11
Allach Ackbar!
Szkoda że nie admirał Ackbar.
Zgłoś
S................n 2013-04-06, 4:18 8
Allach Ackbar. Teraz już rozumiem co to znaczy. Tu jetem, Tu jestem.
Zgłoś
antystatyk 2013-04-06, 18:04 2
kurwa! jak słyszę to jebane ALLAHU FUCKBAR to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera ! !
Zgłoś
rolerek 2013-04-07, 1:34
Turcy na strzelaninę w dyskotece w Hamburgu przychodzą z nożami, FSA na bitwę pancerną lata z kałachami...

Później płacz, że wpierdol od czołgu dostali
Zgłoś
Demigoder 2013-04-07, 1:38
Allach akbar, a ziomek ucieka gdzie pieprz rośnie...
Zgłoś
Irenvelle 2013-04-07, 2:18 12
Jestem ekspertem, oto tlumaczenie:
Wybuch
Allach Ackbar!-o kurwa
Allach Ackbar?-ktos oberwal?
Allach Ackbar!-ja zyje jak co!
Allach Ackbar!-ale wyjebalo
Allach Ackbar?-masz to nagrane?
Allach Ackbar!-mam
Zgłoś
farah398 2013-04-07, 2:31 1
uświadomiłem sobie, że oni się tak drą ze strachu, nawołują się po prostu dodając sobie otuchy... rozkminili, że brzmi to lepiej niż "mamo! mamo! ja chce do domu!"
Zgłoś
N................s 2013-04-07, 4:03 1
antystatyk napisał/a:

kurwa! jak słyszę to jebane ALLAHU FUCKBAR to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera ! !

O czlowieku ty masz najebane w bani... Nie lubisz muzulmanow to nie ogladaj o nich filmikow. Proste jak twoj mozg a no tak po twoim avatarze widac ze jeates chlopcem z problemami i musisz swoja nienawisc okazac na filmikach.
A w ogole tylko kurwy i pizdy nosza noze
Zgłoś
sqn2142 2013-04-07, 6:30 2
Nexures napisał/a:

O czlowieku ty masz najebane w bani... Nie lubisz muzulmanow to nie ogladaj o nich filmikow. Proste jak twoj mozg a no tak po twoim avatarze widac ze jeates chlopcem z problemami i musisz swoja nienawisc okazac na filmikach.
A w ogole tylko kurwy i pizdy nosza noze

Pewnie to samo bys powiedzial kiedy ucinaliby Tobie glowe..

Nie moge juz edytowac mojego posta wiec postaram sie Tobie: "Nexures" wytlumaczyc cos. Masz 19 lat (jezeli to co napisales w opcjach jest prawda). EU jest politycznie poprawna (bezsens). Pozwala na osiedlanie sie ludzi ze starych kolonii Brytyjskich, Hiszpanskich, Francuzkich.. itp. itd. w UE. Mamy demokracje - wiesz chyba o tym. Dla mnie nie jest to zadnym problemem dopoki :

1 Ludzie zaadoptuja sie w spoleczenstwie do ktorego przyjezdzaja i NIE BEDA zmieniac i NIE BEDA zadac niewiadomo jakich przywilejow bo: Jestesmy mniejszoscia - wiec dajcie nam wszystko.

2. Ludzie z tych krajow beda czynni spolecznie (znam osobiscie takich i sa moimi dobrymi znajomymi), a nie ich jedynym celem bedzie rozmnazanie sie i ciagniecie socjala i placz, ze jestes rasista bo oni czegos tam nie dostali.

3. Panstwo w ktorym mieszkasz najpierw rozwiaze problem z nami, rodzinami ktore ciezko maja w rodzimym domu i wiaza koniec z koncem, bo jest ciezko..

4. Chyba zadnej w miare rozgarnietej osobie nie trzeba tlumaczyc co sie dzieje w tych krajach ktore wymienilem wczesniej.

5. Podziekuj Mamie ze ci placi za internet bo ja musze isc do pracy.

Pozdrawiam.
Zgłoś
tranzystor 2013-04-07, 11:13
VanHelsingPL napisał/a:

Polecam ściszyć bo drze głupi jape.

Cały czas myślałem, że oni krzyczą "allah akbar" tylko jak odnoszą jakieś sukcesy, a nie jak dostają wpierdol. To "allah akbar" to chyba takie wyrażenie stanu emocjonalnego, jak u nas "kurwa mać".
Zgłoś
Dziedziu6 2013-04-07, 11:18 1
w 12 sekundzie zacząłem sie bać że nie bedzie "allah akbar"
Zgłoś
bedzio 2013-04-07, 11:46
Oni to by mogli sobie kamerki GoPro załatwić to by lepiej było i lepsze ujęcia bo te kręcone chlebem filmiki to jednak słaba opcja
Zgłoś
oozyxak0o 2013-04-07, 11:49 1
Za ,,allah akbar" zawsze Piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem