Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gość został na brzegu ze spuszczonymi gaciami pełnymi wody...
Po takim wędkowaniu, coś czuję że jak gość ma żonę, to po przyjeździe do domu i ''zupa będzie za słona "....
I ja mu sie wcale nie dziwię
Na pierwszym planie poszły sie jebać dwa karpiowe zestawy z kołowrotkami typu Big Pit. Jakieś Shimano, np Ultegra XR XSD czyli minimum 1500zł za sztukę... Wędziska pewnie na tym samym poziomie cenowym, czyli juz 6000zł za zestawy po lewej stronie. Po prawej stronie dwa zestawy wygladaja na tańsze ale i tak pewnie łacznie z 3000-4000zł.do tego odpłynęła w siną dal ponton z pudłami z akcesoriami karpiowymi i kulkami proteinowymi , tez co najmniej 3000zł...
A gość został na brzegu ze spuszczonymi gaciami pełnymi wody...
Po takim wędkowaniu, coś czuję że jak gość ma żonę, to po przyjeździe do domu i ''zupa będzie za słona "....
I ja mu sie wcale nie dziwię
a nie przyszlo ci do glowy ze ta barka nie przyplynela w ciagu 3 sekund, mogl szybciej dupe ruszyc i tyle!
a nie przyszlo ci do glowy ze ta barka nie przyplynela w ciagu 3 sekund, mogl szybciej dupe ruszyc i tyle!
No przyszło mi to do głowy.A czy tobie nie przyszło do głowy ze mi nie przyszło ?
Bo ja nic o miejscu nie napisałem tylko o stratach materialnych i godności...
A ty piszesz do mnie z dupy
Wybrał złe miejsce na zasiadkę karpiową.Jego wina, tfu jego żony wina
To są karpiowcy- najgorszy i najbardziej leniwy sort wędkarzy. On rozkłada się dwie godziny, pół godziny robi zanętei wrzuca do wody a następnie leży w fotelu kilka godzin aż zabrzęczy to wtedy wstaje z refleksem szachisty.
tylko o stratach materialnych i godności.
Ale chwila - skąd u debila jakaś godność?
No bo jest debilem, skoro poszedł łowić właśnie tam i miał w dupie to, że tam pływają barki.
A jeśli nie wiedział, to jest nadal debilem, że nie sprawdził.
Tym większym, im więcej - wg podanej wyceny - wydał na sprzęt.
No a debile godności nie mają, bo to jest wyższa funkcja inteligencji.
No to skąd ta godność?
Ale chwila - skąd u debila jakaś godność?
No bo jest debilem, skoro poszedł łowić właśnie tam i miał w dupie to, że tam pływają barki.
A jeśli nie wiedział, to jest nadal debilem, że nie sprawdził.
Tym większym, im więcej - wg podanej wyceny - wydał na sprzęt.
No a debile godności nie mają, bo to jest wyższa funkcja inteligencji.
No to skąd ta godność?
Przekonałeś/łaś mnie.Masz rację.
Odniosłem to do siebie jak bym się czuł na miejscu tego typa ale.....
Ja nigdy bym sie nie rozstawił z wędkami w takim miejscu. Zawsze sprawdzam miejscówki zanim zacznę tam łowić.
Zresztą za chwilę jadę na ryby nad Wisłę w kompletną dzicz by nam nikt nie łaził i nie wkurwiał, 5km od drogi asfaltowej i 7 km od najbliższych zabudowań..
debile godności nie mają, bo to jest wyższa funkcja inteligencji
Wytłumaczysz zależność?
Ewentualnie pułapki na ryby raki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów