18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
TB303 2018-11-05, 14:00 4
Ja wierzę w Cthulhu
Rozmawiam z nim codziennie i nie możecie udowodnić mi kłamstwa
Zgłoś
DawioSkorpion 2018-11-05, 14:04 6
E tam ładnie sprzedaje się dołączam link do ech no sami zobaczycie ale +18:

oficjalna strona z jej zdjęciami i kalendarzem
ukryta treść
Zgłoś
TB303 2018-11-05, 14:07
DawioSkorpion napisał/a:

ale +18:

Ojojoj... Ja nie wchodzę wtedy, bo się wstydzę
Zgłoś
S................i 2018-11-05, 14:25 1
TB303 napisał/a:

Ja wierzę w Cthulhu
Rozmawiam z nim codziennie i nie możecie udowodnić mi kłamstwa

Dokładnie, Lovecraft był prorokiem który dzięki zażywaniu opium był w stanie wejść w stan duchowy umożliwiający nawiązanie z Nim kontaktu, a następnie pod Jego natchnieniem spisać swoje święte księgi. A co, niby że nie?!
Zgłoś
TB303 2018-11-05, 14:27 2
Oczywiście, że tak! Niech więc mi nie mówią inni, że ich Bogowie są prawdziwi, bo nie są - Cthulhu zaś jest!
Cytat:

la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Czekamy na Twój powrót o wielki Cthulhu!
Zgłoś
S................i 2018-11-05, 14:38
TB303 napisał/a:

Ojojoj... Ja nie wchodzę wtedy, bo się wstydzę

Widać tylko trochę krzaczka.
Zgłoś
Wiewór 2018-11-05, 15:27 1
Ja codziennie składam w ofierze dorodnych murzynów strącając ich do jamy Shub-Niggurath.
Bogini jest uczulona na białe mięso.

Iä! Iä! Shub-Niggurath!

DawioSkorpion napisał/a:

E tam ładnie sprzedaje się dołączam link do ech no sami zobaczycie ale +18:

oficjalna strona z jej zdjęciami i kalendarzem

ukryta treść

Dzięki. Nawet idzie do tego zwalić. Sztuka pierwsza klasa.
Tak patrząc na jej stronę można stwierdzić, że jej się wydaje, że jest jakąś kurwa młodą artystką czy cuś. A to po prostu kolejna tępa atencyjna pizda, która jedyne co w życiu potrafi to wypinać do obiektywu aparatu ślimaczącą się opływającą sokiem cipę.
Takich lasek jest w internecie miliony... żaden z niej unikat.
Ciekawe czy któraś z nich myśli co będzie jak uroda przeminie? Już nie zarobi na chlebuś powszedni wypinaniem cipska.

Podsumowując. Kolejny bezmózgi otwór spustowy na spermę obudowany kawałkiem zgrabnego ciała.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
janlew 2018-11-05, 15:48
TB303 napisał/a:

Ty akurat jesteś ostatnią osobą, która powinna krytykować kogoś za bezmyślny fanatyzm, bo twój jest analogiczny do lewactwa.

Pierdolisz głupoty. Czy ja tu kogoś nawracam na wiarę Polaków? A bądź sobie lewackim gojem do końca życia. Tylko nie wpierdalaj się mi ze swoim lewacką poprawnością polityczną, którą dobry Goj powinien się kierować. Że niby na kościół i patriotów można se pluć, a o żydach, i ich lewackich przydupas-Gojach pisanie to zuo.
Można pisać o pedofili w kościele, to i o porywaniu dzieci na macę czy organy. I dalekie to jest od fundamentalizmu.
Zgłoś
TB303 2018-11-05, 16:32 6
janlew napisał/a:

Pierdolisz głupoty. Czy ja tu kogoś nawracam na wiarę Polaków? A bądź sobie lewackim gojem do końca życia.

Już to pokazuje, że jesteś fanatycznie i żałośnie jednozerunkowy. Reszty nawet nie czytam, bo nie mam zamiaru tracić na ciebie czasu.
Zgłoś
C................s 2018-11-05, 17:16
Ciekawe kiedy jej utną głowę
Zgłoś
xxwolverinexx 2018-11-05, 17:41
Następna sesja będzie na Hardzie pod tagiem #ucięte głowy po zbiorowym gwałcie jako kary za obrazę religijną#
Zgłoś
b737 2018-11-05, 18:20 1
swoją drogą, to Hagia Sophia, muzeum - to juz nie jest meczet, technicznie. a zaczynala ta swiatynia w ogole jako chrzescijanska.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-11-05, 19:21 1
kickyourheadoff napisał/a:

@Abraxus do teatru nie chodzisz z bębenkiem, a do muzeum na czworaka bo tak się nie robi. Jeśli w meczecie nie wypada pokazywać pizdy to się tego nie robi. To nie przejaw wolnomyślicielstwa, a jedynie chamstwa

Kolego, mentalni komuniści nieświadomie hołdujący antykulture nie będą w stanie zrozumieć tego co napisałeś.
Zgłoś
janlew 2018-11-05, 19:36
TB303 napisał/a:

Obrazek
Już to pokazuje, że jesteś fanatycznie i żałośnie jednozerunkowy. Reszty nawet nie czytam, bo nie mam zamiaru tracić na ciebie czasu.

Hahaha, to na chuj zaczynasz odpowiadać na moje posty.? Dla Ciebie katole to zaścianek, ja się odniosę i powiem może, ale jesli nawet to akurat dobrze. Dla mnie lewactwo to żydowskie pożyteczne Goje, możesz się odnieść, zgodzić, zaprzeczyć... Ale nie, dla ciebie to fundamentalizm. Śmiechu warte, ale po to cię własne na pożytecznego goja wychowali, byś tak reagował na nie poprawne politycznie rację. Żałosne, ale w sumie mam na to wykonane.
Zgłoś
TB303 2018-11-05, 19:37
Bo lubię pisać ludziom, co o nich sądzę, ok? Mam takie hobby.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów