Wiecej fotek i linki do zrodel ponizej, lub szukac po #marisapapen
misspetitenaijablog.com/2018/06/30/model-poses-completely-naked-in-fro...
misspetitenaijablog.com/2018/06/30/model-poses-completely-naked-in-fro...
Baba protestuje pokazując cipę przeciw ...no właśnie czemu?
Przeciw religii? Przecież ona jest antyreligijną lewaczką, a to typ człowieka którzy stworzyli żydzi, choć byli pod czerwoną gwiazdą, a nie gwiazdą Dawida. Oczywiście swoje dzieci, dalej uczyli kultury i tradycji, ale Gojom, serwowali nauki sodomi, kurestwa, antychrześcijaństwo, antypatriotyzm, walkę z rodziną itd. I teraz durna Gojka, pojechała protestować by Gojki mogły się kurwić i robić za szmaty, do kraju który optuje za tym najbardziej? ...debilizm
Każde wyznanie zasługuje na szacunek i godne zachowanie w miejscu kultu.
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Zawsze czuję się zażenowany w obecności kogoś kto zaczyna mi pierdolić o Jezusie, pam buku i innych absurdach. Patrzę na takiego człowieka z jawnym zakłopotaniem wymieszanym z politowaniem. Jestem zdumiony jego głupotą. Co najwyżej mogę mu współczuć choroby umysłowej.