18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
aaaaaaaaaaaaaa 2018-11-05, 11:14 7
No dobra, jak już się pojawią zdjęcia na harda to wrzucać...
Nie wróżę jej długiego życia...
Zgłoś
~Velture 2018-11-05, 11:15 16
Świecenie dupą kiedyś - kurwa, dziwka, suka.
Świecenie dupą teraz - odważna, wyzwolona kobieta.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
petru23 2018-11-05, 11:21
a kogo to interesuje gdzie i kiedy świeci dupą. Ważne, że dupka zacna jak i cała laseczka. Mniam.
Zgłoś
andrzejrobert75 2018-11-05, 11:28 24
zaprosili ją już do konsulatu Arabii Saudyjskiej na kawę?
Zgłoś
Misiek_KRK 2018-11-05, 11:34 44
zdjęcia laski z ocenzurowaną cipką na sadisticu?
A może na harda z tym?
Zgłoś
100Burned 2018-11-05, 12:30 5
Bardzo pomysłowy sposób na samobójstwo. Zupełna nowość.
Zgłoś
spinaczel 2018-11-05, 12:40 2
nie ma piwa za cenzure

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
janlew 2018-11-05, 12:41 9
Baba protestuje pokazując cipę przeciw ...no właśnie czemu?
Przeciw religii? Przecież ona jest antyreligijną lewaczką, a to typ człowieka którzy stworzyli żydzi, choć byli pod czerwoną gwiazdą, a nie gwiazdą Dawida. Oczywiście swoje dzieci, dalej uczyli kultury i tradycji, ale Gojom, serwowali nauki sodomi, kurestwa, antychrześcijaństwo, antypatriotyzm, walkę z rodziną itd. I teraz durna Gojka, pojechała protestować by Gojki mogły się kurwić i robić za szmaty, do kraju który optuje za tym najbardziej? ...debilizm
Zgłoś
S................i 2018-11-05, 13:12
Velture napisał/a:

Świecenie dupą kiedyś - kurwa, dziwka, suka.
Świecenie dupą teraz - odważna, wyzwolona kobieta.

Pod warunkiem że nazwie się to "performance".
Zgłoś
TB303 2018-11-05, 13:13 12
janlew napisał/a:

Baba protestuje pokazując cipę przeciw ...no właśnie czemu?
Przeciw religii? Przecież ona jest antyreligijną lewaczką, a to typ człowieka którzy stworzyli żydzi, choć byli pod czerwoną gwiazdą, a nie gwiazdą Dawida. Oczywiście swoje dzieci, dalej uczyli kultury i tradycji, ale Gojom, serwowali nauki sodomi, kurestwa, antychrześcijaństwo, antypatriotyzm, walkę z rodziną itd. I teraz durna Gojka, pojechała protestować by Gojki mogły się kurwić i robić za szmaty, do kraju który optuje za tym najbardziej? ...debilizm

Ty akurat jesteś ostatnią osobą, która powinna krytykować kogoś za bezmyślny fanatyzm, bo twój jest analogiczny do lewactwa.
Zgłoś
kickyourheadoff 2018-11-05, 13:26 3
Każde wyznanie zasługuje na szacunek i godne zachowanie w miejscu kultu.

ciężki wpierdol się należy i dziewczynie i fotografowi
Zgłoś
Wiewór 2018-11-05, 13:39 14
A to kurwa szmata jawnogrzesznica jedna! Niech tak spróbuje zrobić w meczecie! ... a nie wróć.

kickyourheadoff napisał/a:

Każde wyznanie zasługuje na szacunek i godne zachowanie w miejscu kultu.

Bo? A niby czemu i z jakiej racji?

Szanować go mogę jak każdego drugiego człowieka a nie za to w co wierzy bo akurat za to nie mogę. Dorosły człowiek z wymyślonymi przyjaciółmi. Czy może być coś bardziej żałosnego? Zawsze czuję się zażenowany w obecności kogoś kto zaczyna mi pierdolić o Jezusie, pam buku i innych absurdach. Patrzę na takiego człowieka z jawnym zakłopotaniem wymieszanym z politowaniem. Jestem zdumiony jego głupotą. Co najwyżej mogę mu współczuć choroby umysłowej.
Religia nie daje żadnego przywileju nadzwyczajnego traktowania. Co więcej jest wielu ludzi wierzących, którym wręcz należy się tylko pogarda.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kickyourheadoff 2018-11-05, 13:57 10
@Abraxus do teatru nie chodzisz z bębenkiem, a do muzeum na czworaka bo tak się nie robi. Jeśli w meczecie nie wypada pokazywać pizdy to się tego nie robi. To nie przejaw wolnomyślicielstwa, a jedynie chamstwa
Zgłoś
S................i 2018-11-05, 13:59 14
Abraxus napisał/a:

Zawsze czuję się zażenowany w obecności kogoś kto zaczyna mi pierdolić o Jezusie, pam buku i innych absurdach. Patrzę na takiego człowieka z jawnym zakłopotaniem wymieszanym z politowaniem. Jestem zdumiony jego głupotą. Co najwyżej mogę mu współczuć choroby umysłowej.

Wtedy wystarczy zapytać dlaczego wierzy akurat w swojego pamkuba, a nie na przykład w Zeusa/Odyna/Thora/Lokieko/Anu/Enlila/Enkiego/Marduka/Ahura Mazdę/Arymana/Wotana/Kali/Krysznę/Latającego potwora spaghetti etc.
ukryta treść
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów