18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Nie masz czasu? Zapieprzaj!
S................T • 2011-01-24, 16:03
Jeśli jesteś studentem i masz sesje, pracujesz i masz w chuj roboty lub po prostu jesteś jebanym leniem- nie trać cennego czasu na pierdoły! Zobacz jak robić niektóre rzeczy szybciej:
Zgłoś
X................8 2011-01-24, 16:25 11
Powiedz mi jak szybciej spać.
Zgłoś
sweetie69 2011-01-25, 1:11
Z całego filmiku tylko jedną rzecz mogą robić mężczyźni PARKOWAĆ. Reszta to przywileje kobiet.
Zgłoś
szefooo 2011-01-25, 13:10 2
Ja pierdole chyba mam złe sznurówki.

ironią w ryj
Zgłoś
BennyHills 2011-01-25, 13:16
Ku*wa przez tych pie@#$lonych skoślnookich bandytów poważnie się wk@$wiłem. Z bólem serca przyznaje nie potrafie składac tak koszul. zaraz w sumie nie potzrzebne mi to i tak robi to za mnie dziewczyna
Zgłoś
K................T 2011-01-25, 13:34
Fajne, ale nie chce mi się wprowadzać tego w życie. Za dużo roboty.
Zgłoś
p................a 2011-01-25, 13:36
bez sensu, co za student w sesji składa koszulki, chłodzi napoje albo je?
Zgłoś
FANTOMAS 2011-01-25, 13:37
Powiedz mi kurwa którego studenta stać na banany ??? prędzej się napierdoli bo to zdrowiej !!!

FANTOMAS
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-01-25, 13:37
BennyHills napisał/a:

Ku*wa przez tych pie@#$lonych skoślnookich bandytów poważnie się wk@$wiłem. Z bólem serca przyznaje nie potrafie składac tak koszul. zaraz w sumie nie potzrzebne mi to i tak robi to za mnie dziewczyna

Nie lepiej je po prostu powiesić w szafie na wieszaku?
Zgłoś
Mikuś 2011-01-25, 13:58
Co daje sól w szybkim zamrażaniu ?
Zgłoś
MortiCRX 2011-01-25, 14:17 2
dwie michy soli żeby puszkę schłodzić? o ni chuja, opierdole na ciepło
Zgłoś
patologia 2011-01-25, 14:19
ta kobitka na koncu =) murzynka pierwsza klasa mmm Idealnie by mi pasowala w pokoju
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2011-01-25, 16:31 8
tez tak bym skladal koszulki, ale po chuj? jak moge je po prostu pierdolnac na krzeslo?
Zgłoś
Bol3ck 2011-01-25, 17:11
Krzywo złożyła białą podkoszulkę - nie dostanie ryżu

Szafa
Zgłoś
desade 2011-01-25, 18:53
nie no kurwa co jeszcze, przepisy kulinarne?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów