Mają duże pałki i często ich (nad)używają by zrekompensować sobie malusieńkie móżdżki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zostać złapanym, dodatkowo w niedziele gdzie już po weekendzie,czysty debil.
Stary Gratulacje dane osobowe ukryłeś... Ale numeru seryjnego NIE , więc jak chłopaki się dowiedzą do dopiero zrobią ci podjazd do dupy.
też taki dostałam. To nie jest powód, żeby chwalić się tym na sadolu. Wiesz jakby każdy użytkownik co dostał taki mandacik wrzucał go tutaj, to by miejsca w internecie zabrało. Pozdrawiam
EDIT:
a błąd jak błąd. Popełnia je prezydent, nawet znam panów dr hab, którzy robią orty. Pewno znasz cały słownik na pamięć, nie?
EDIT:
a błąd jak błąd. Popełnia je prezydent, nawet znam panów dr hab, którzy robią orty. Pewno znasz cały słownik na pamięć, nie?
BongMan napisał/a:
@up
Morda w dupę i nie bulgocz, pokemonie.
wprost.pl/ar/396489/18-latka-zgwalcona-w-radiowozie-Dostanie-150-tys-zl/
Po twoich wypowiedziach widzę jak niski poziom reprezentujesz Bongman, i nie dziwi mnie to że nie lubisz Policji, niziny społeczne i różnego rodzaju patologie społeczne mimo, że najczęściej dzwonią na 997 najmniej lubią tą formację I nie spinaj się tak, a najlepiej powiedz w jakim zawodzie ty opracujesz, zaraz znajdziemy informacje o tym jak zdegenerowani ludzie są tam zatrudniani.
LordMrok napisał/a:
Po twoich wypowiedziach widzę jak niski poziom reprezentujesz Bongman
Taaak, za to ta wypowiedź była na bardzo wysokim poziomie
LordMrok napisał/a:
a ty się kurwa nawet nie odzywaj, jak Policjanci zgwałcili ci nastoletnią siostrę to idź zgłoś to do prokuratury albo TVN, a najlepiej wrzuć na harda. A jak nie zgwałcili to przestań pisać głupoty i zajmij się sucharami
Już nie rób z siebie większego debila niż zrobiłeś. Najpierw wyskakujesz z kurwami i debilnymi odzywkami, które w żaden sposób nie są związane z tematem, a potem pierdolisz o poziomie wypowiedzi
A do policji nic nie mam, musi być. Angielska i holenderska policja jest na bardzo wysokim poziomie. A w polskiej niestety pracują w większości niewychowane chamy, niedouczone kmioty i zwykłe bandziory którzy lubią znęcać się nad ludźmi, co zresztą widać na każdym kroku.
Codziennie czytam w necie jak to Polakom brakuje wolności. A jak co do czego to jeszcze bronią za mandaty w miejscu publicznym. Kretyni pierdoleni Wasi dziadkowie pili piwko W PRACY!!! Piwko można było strzelić w parku będąc na spacerku. Teraz mandat bez gadania. Tam ktoś pisał że "jak zachowują się jak chamy, drą japy" itd itd. Z tego samego powodu dzieci nie mogą na podwórku pograć w piłkę bo wszędzie zakazy. A pizdy, społeczniaki i najgorsze lamusiarstwo zabrania im tego. Świat się pogorszył, po prostu osłabł. Wiele osób tego nie zrozumie. Bo wiele osób to policja, stare baby i pedały w rurkach. A chuj wam w dupę lamusy, nawet nie warto wysilać się aby wam przetłumaczyć że jesteście marionetkami w rękach systemu. I chuj wam za to w dupę.
nie za zimno na tego browara czy wódę było? ja tam bym wolał wypić ciepłą góralską herbatę z termosu i przynajmniej bez przypału
Gdzie pan kupił ten alkochol?
W Rzabce
W Rzabce
garota napisał/a:
Kretyni pierdoleni Wasi dziadkowie pili piwko W PRACY!!! Piwko można było strzelić w parku będąc na spacerku. Teraz mandat bez gadania.
Kolega był w Bułgarii. Tam piją wszędzie na ulicach i nikt się nie czepia. Mało tego - kolegę niestety okradli. Poszedł więc na policję. Wchodzi na komisariat, a tam ludzie czekający na załatwienie swoich spraw piją sobie piwo. Na komisariacie!
Przyjąłeś mandat? Podpisałeś? To teraz morda i płać. Jak jakieś obiekcje miałeś to do sądu a nie na sadistica. Antypiwo.
BongMan a co ty robiłeś nad morzem? Kraby w tyłku przemycałeś wpław przez Bałtyk? A to w ogóle twój mandat czy znalazłeś zdjęcie na kwejku i chcesz pokazać jacy to źli Policjanci w Polsce w za to w Anglii tacy fajni i mili tylko jacyś śniadzi.
Wysoki sąd może oczywiście stwierdzić, że doszło do "oczywistej pomyłki", ale Ty możesz argumentować, że "funkcjonariusz państwowy z racji powagi swojego stanowiska nie powinien popełniać takich błędów". Ja bym złożył odwołanie do sądu ze wskazaniem, że "w języku polskim, a co za tym idzie także w kodeksach, nie występuje wykroczenie polegające na /sporzywaniu/", podpierając się kryterium litery prawa. Czegoś, co nie istnieje, nie można nawet rozpatrywać w kategoriach interpretacji przepisów, bo przepisy o "sporzywaniu" nie istnieją. "Dura lex sed lex" -- skoro obywatel odpowiada prawnie za każdy źle postawiony przecinek i musi tego pilnować, to wypadałoby tego samego oczekiwać od funkcjonariusza... "abstrahując, Wysoki Sądzie, od anegdotycznego aspektu sprawy".
Trzeba było mu opowiedzieć jakiegoś suchara i wtedy może by odpuścił.
Bongman przybyl do Cebulandii, którą tak bardzo pierdoli i jeszcze dostał mandat. Karma !
Btw- nie powinieneś być w Holandii czy gdzie Ty tam hejtujesz Polske? Bo jeśli wpadłeś na pare dni z wizytą i dostaleś mandat, toć Ty gupiś i pić nie umisz : D
Btw- nie powinieneś być w Holandii czy gdzie Ty tam hejtujesz Polske? Bo jeśli wpadłeś na pare dni z wizytą i dostaleś mandat, toć Ty gupiś i pić nie umisz : D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów