📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
i co? po takim upadku jest cały? coś mi tu śmierdzi... może stopy hindusa? (chuj wie do jakiej grupy etnicznej należy)
No Ku**a spójrzcie na jego lewy nadgarstek, ale i tak hindus do
gangesu wskoczy i bedzie git. Pozdro i poćwicz
gangesu wskoczy i bedzie git. Pozdro i poćwicz
Zobaczyłam gdzieś w necie i dałam, ale myślicie, że mi się to wydaje normalne - zlecieć z takiej wysokości i wylądować tylko ze złamanym/zwichniętym nadgarstkiem?
Bo chłopak ma dupsko ze stali a nadgarstek wsadza w gips i będzie git.
Zauważcie kochani, że włosy na ostatnim zdjęciu ma prawie suche. Coś tu się święci. Jakiś fejk
up
a widzisz na którymś zdjęciu żeby się wjebał głową w wodę?
a widzisz na którymś zdjęciu żeby się wjebał głową w wodę?
pewnie myslal ze o kamienie zamoczył
hemik01 napisał:
Zauważcie kochani, że włosy na ostatnim zdjęciu ma prawie suche. Coś tu się święci. Jakiś fejk
On ma takie przetłuszczone te kłaki, że woda po nich spływa jak po kaczce, tudzież kaczorze.
On ma takie przetłuszczone te kłaki, że woda po nich spływa jak po kaczce, tudzież kaczorze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów