Ciągnie sukę pod latarnię.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciągnie sukę pod latarnię.
Pewnie spóźniała się do roboty....
Tzw Lampiszon
W czapce zimowej w mieszkaniu. Widać, że to pojebane.
Tępe blond kurwiszcze
kto stawia latarnie w pokoju???? kurwa ludzie to jednak powinni wymrzeć
To jest chyba część rozmowy kwalifikacyjnej. Swoją drogą, fantastyczna kobieta. Ładna, naturalna, nie panikuje jak lampa się urwie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pewnie spóźniała się do roboty....
Albo jest na urlopie i tęskni za robotą
przez ten filmik myślałem ze mam tak uświniony ekran
Gdzieś tak około 2000/2005 roku, niedalecy sąsiedzi moich rodziców postanowili dokonać pewnej zmiany w swoim życiu. Na pewnym odcinku granicy swojej posesji pierdolnęli sobie dość kosztowny płot. Przypadkiem tenże odcinek kosztownego płotu sąsiadował z dość krętą drogom na dość sporym nasypie. Zbiegło to się jednocześnie z postanowieniem ubezpieczenia posesji przez sąsiadów. Wcześnie samochody po prostu wypadały z tej krętej drogi i chuj z tego dalej był. Po pewnych zmianach, każdy wypadek po ich stronie drogi ,to było parę tysi do przodu dla nich. Mam pewne podejrzenia, że ten motel zamontował tą lampę w tych samych celach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów